Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 nebo XP

Od: maci11 odpovědí: 7 změna:

Poraďta mi co je lepší pro používání PC -Windous 7 nebo XP?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No v zásadě je to jedno, win 7 jsou nové, někomu se líbí někomu ne. XPčka jsou minimálně do roku 2014 z hlediska microsoftu podporované. Problém je akorát u některých komponentů nebo spíše notebooků kdy výrobci nedodávají ovladače na xpčka a musí se hledat na stránkách výrobců konkrétního hw

hodnocení

1x

Pro mne je to jasne. Windows 7 maji problem s podporou OpenGL stejne jako Visty, takze XP vyhravaji. Kdo potrebuje delat s grafikou, holt musi na osm let starem OS (ne, ze by to necemu vadilo)...

pepyk93*
hodnocení

1x

Já používám XP a zatím u něj asi zůstanu...:) nemám důvod k instalaci WIN 7...;)

lordslayer*
hodnocení

0x

Pokud jsou na vaše komponenty ovladače pro W7, tak je mohu doporučit.

stany*
hodnocení

0x

Prozatim jedu na sedmickach a nemuzu si stezovat, ale jestli to byla dobra volba ukaze az cas...

batystak*
hodnocení

0x

Vaše rozhodnutí (ostatně jako většina podobných voleb) je závislé na tom, v jaké situaci se nacházíte:

1. kupujete-li nový počítač a jste standardní uživatel ICT, potom lepší volba bude Windows 7.

Nastandardní uživatel (ten kdo používá speciální SW) by si měl zjistit, zda tento SW bude funkční pod W7.

2. Používáte WXPa přemýšlíte o přechodu na W7 - promyslete a zjistěte si,

zda všechny Vaše aplikace budou ve W7 správně fungovat.

Rovněž zda HW ovladače pro Váš současný PC jsou k dispozici pro W7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]