Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod videa typu Windows media video file do

Od: kubinec® odpovědí: 4 změna:

prosím poradte, jakým prg. mím provést převod videa typu Windows media video file do nějakého souboru, který by pak tento typ přehrál jakýkoliv stolní dvd přehrávač

nevím si rady

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pak bude nejjednodušší z něj udělat klasické DVD. S tím problém už jistě nebude a programů je na to taky dost.

hodnocení

0x

Je možné si z takového souboru vyrobit přímo DVD-Video. Tím pádem s ním nebude mít problém žádná mechanika (tzn. nemusí podporovat DivX a podobné vychytávky). V tom případě mohu doporučit program XconverttoDVD.

perda*
hodnocení

0x

XconverttoDVD není zdarma, zkuste spíše DVD Flick www.stahuj.centru/...

hodnocení

dvd flick mám nainstal. ale nevím jak mám dál pokračovat v převodu.

vybraný soubor mám, ale co musím udelat aby mě to převedlo soubor do toho co chci? poklikal jsem vše možné a nic se nedeje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]