Nejste přihlášen/a.
Používáte někdo ESET Smart Security 4? Jaké s ním máte zkušenosti? Do teď jsem ke své spokojenosti používal NOD32, teď přemýšlím že koupím ten jejich "univerzální" systém ESET Smart Security 4.
Zajímá mě třeba jestli "antivirové" jádro je stejné jako v samotném NOD32 (což jsem kupodivu na jejich stránkách nenašel) a jestli třeba nemáte problémy s jejich firewallem a tak... Díky.
Používám ESS již několik let, problémy s programem nemám žádné.
Virové aktualizace jsou i několikrát denně, firewall mám nastavený na interaktivní, u nového programu nebo při nové instalaci se zeptá, zda povolit nebo zakázat, více se na stejnou věc neptá, jdou vytvořit pravidla a zóny, nastavit výjimky, pokud je třeba. Všeobecně se píše, že firewall je nejslabším článkem programu, ovšem já sama s ním nemám nejmenší problém, nastavená pravidla opravdu fungují.
Program chrání email - nevyžádanou poštu třídí podle pravidel, adresy lze přidat do důvěryhodných nebo blokovaných
Antivirus i antispyware pracuje dobře, spyware ani zavirovaný PC jsem neměla ani nepamatuji. Jako prevenci kontroluji pravidelně ještě programy Spybot Destroy a MalwareBytes Antimalware, při hloubkových kontrolách byly nalezeny jen tracing cookies.
Rezidentně mám spuštěný pouze ESS, ostatní spouštím jen na kontrolu ručně
Nevím, co tě ještě zajímá, když tak se ptej, třeba napíší i další svoje zkušenosti, u mne tedy opravdu za těch několik let jen kladné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.