Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze hrát starší hry na windows7

Od: boda* odpovědí: 5 změna:

dobrý den,

chci si koupit nový notebok s windows7 na hraní her.Ale všechny hry mám na windows XP.Budou mi tam ty hry hrát?Dekuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud jsou určeny již pro WindowsXP tak ti s největší pravděpodobností pojedou všechny.

11aem
hodnocení

0x

všechny hry na něm nepůjdou např.:Colin McRae Rally 2005

honza2581*
hodnocení

0x

Do Win7 bych stáhl XPmode - vše, co šlo na XP, půjde s touto "pomůckou" i na sedmičkách.

bena*
hodnocení

0x

Já bych byl opatrný a každé hře bych nastavil režim spouštění kompatibility na Windows XP. Některé hry mají bohužel se sedmičkama problém.

Ale já bych zůstal věrný XPéčkům. Já už jsem nepřišel na chuť Vistám a Sedmičky se mi taky moc nelíbí.

miner*
hodnocení

0x

WIndows 7 Home Premium užívám zhruba od Vánoc a nemůžu si stěžovat. Především jde o, jak staré hry chceš na Sedmičkách spouštět. Pokud myslíš rok 2005-2001, rozhodně by neměl být problém a když už, tak minimální. Takový první Medal of Honor běhá na W7 jako po másle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]