Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Challenge a Standart (Drakengard 2)

Od: alien8* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,
Snad ste někdo hráli a víte jaký je u téhle PS2 hry rozdíl mezi Challenge módem a Standart módem, který se vybýrá uplně na začátku. Projížděl jsem si to na oboje a nenašel jsem rozhodně žádný rozdíl, nebo spíš sem si ho nevšiml. Ale hrát se mě to měsíc na každém módů abych to dohrál ještě podruhé se mě vážně nechce (Už bylo dost když sem se přehomhl k dohrání to jednou na obouch módech). Děkuju moc předem.
PS: Jediná možnost je ta, že je to obtížnost, ale zdálo se mi to natuty stejné. A stejně když se to dohraje, tak se může hrát znova odzačátku, ale tentokrát na zase těžší obtížnost...
DĚKUJU MOC.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

0x

Ahoj, jak si jsem z uvedené otázky nepochopil,na co se vlastně ptáš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]