Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Loga výrobců na vizitce

Od: matonka007* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal, již delší dobu opravuji počítače a rozhodl jsem se udělat si vizitky, je legální dát si dospodu na vizitku značky výrobců PC, které opravuji a softwaru, který prodávám? (MICROSOFT, AMD, INTEL, NVIDIA, LOGITECH, ATI), je to pro mě důležité. Pomohlo by mi i rada kam se s touto otázkou obrátit, neboť psát na MICROSOFT, že chci mít jejich logo na vizitce je asi ztráta času, kdo by se zajímal o někoho kdo támhle někde opravuje PC. Mockrát děkuji za všechny Vaše odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Používat značky a loga firem na jakékoliv tiskoviny a hlavně jejich rozšiřování je protizákonné.Když se nedohodneš se zástupci firmy,můžeš použít jen název produktu,který opravuješ.

JABRAKA

matonka007*
hodnocení

Díky za odpověď, Myslíte že stačí poslat email na české zastoupení těchto firem?, do USA se mi kvůli vizitkám psát nechce.

Težko takhle odpovědět, napiš na české zastoupení a uvidíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]