Nejste přihlášen/a.
Zdarec,
přeinstaloval sem na tomhle notebooku winy z Vist na XP a běží to nádherně, jenom sem na netu nesehnal ovladače na baterku, nevíte kde by to mohlo bejt?
Na stránkách aceru to není!
Zkoušel sem systém SLAX jestli to znáte a to mi zobrazuje stav baterie, nevíte třeba jak to z toho vytáhnout?
Nebo nějakou alternativu?
Díky za odpověď - ta co mě dovede k vyřešení problému bude ohodnocena
(klidně pošlu aji foto baterky)
Ovladač na baterii není. Je maximálně program, který dokáže zobrazit informace o baterii. (toto je součástí Windows Vista a vyšších).
Tak sem se kouknul na nějaký power managery a nainstaloval sem jich asi 6 ze stahuj.cz a aji co sem našel na cizích stránkách. Každej mi napsal že není nalezena žádná baterie.
Tak co s tím?
Nezkoušel, ale teď sem to vyzkoušel, myslel sem si že to mají bejt ty ovladače na tu baterku tak sem to nehledal v aplikacích.
Tak už mi to frčí, ale dalo mi to zabrat, musel sem ještě stáhnout framework 2 a 1. Než sem našel tu jedničku tak sem málem zešedivěl, ale stejně to tu zas... baterku nenašlo, prostě to pořád ukazuje že je to napojený do sítě
Na baterii jako takovou ovladače nejsou . Vždy to bude jen na obsluhu elektroniky, ale ne ovladač na baterku jako takovou. ACPI má mimochodem i normální desktop. Počteníčko třeba tady: abclinuxu.cz/...
Tak jsem si to přečetl. Jsem o trochu chytřejší, ale bohužel stejně si s tím nevím rady, nevím ani jak se zadávají a kam ty příkazy. No zkusím nafotit tu baterii a hodit jí sem, třeba z vás někdo něco najde
No fotka baterky je tu k ničemu, spíš koukni do správce zařízení a zjisti zda tam něco neni špatně. Ovladače ze stránek aceru jsi naistaloval všechny?
Tam sem se už koukal a ve správci je nějakej žlutej otazník a to právě přikládám k té baterce, ale těžko říct no. Kouknu se na ty ovladače, ale podle mě mám nainstalovaný všechno.
No a když koukneš do podrobností tak jaké je ID hardwaru? Ale takhle se daleho nedostanem, specifikuj nějakej...
Tak, když ty neznámé zařízení odstraníš tak po restartu nedoinstaluje se náhodou? Občas se to stává. Našel jsem zatím jen tohle, ale už usínám a nenapadá mě k čemu to teď pomůže, ale nechám to tu k dobru: blogs.technet.com/...
no tak i když sem to smáznul, tak se mi to pak nanainstalovalo
tak co dál, nevíte třeba kam mám skočit a nebo co stáhnout popřípadě nějaký jiný řešení teda?
Jen ještě bokem, jak jsi to přeinstaloval? A máš tam xpčka s SP3 nebo jaké? Nicmě nenapdá proč by to nemělo jít, tedy s tím že počítám že v dosavadním tvém postupu nebyla nějaká bota
Jj ten soft od Aceru sem psal že mám nainstalovanej, ale že stále ukazuje že je připojenej k síti jako k zásuvce ten book.
A XP mám PS2 tak mám tam zkusit hodit SP3?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.