Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acer extensa 5220 nejsou ovladače baterku

Od: raven® odpovědí: 21 změna:

Zdarec,

přeinstaloval sem na tomhle notebooku winy z Vist na XP a běží to nádherně, jenom sem na netu nesehnal ovladače na baterku, nevíte kde by to mohlo bejt?

Na stránkách aceru to není!

Zkoušel sem systém SLAX jestli to znáte a to mi zobrazuje stav baterie, nevíte třeba jak to z toho vytáhnout?

Nebo nějakou alternativu?

Díky za odpověď :) - ta co mě dovede k vyřešení problému bude ohodnocena :)

(klidně pošlu aji foto baterky)

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ovladač na baterii není. Je maximálně program, který dokáže zobrazit informace o baterii. (toto je součástí Windows Vista a vyšších).

hodnocení

Tak sem se kouknul na nějaký power managery a nainstaloval sem jich asi 6 ze stahuj.cz a aji co sem našel na cizích stránkách. Každej mi napsal že není nalezena žádná baterie.

Tak co s tím? :(

A zkoušel jsi, co umí firemní program Acer ePower Management Application?

acer.cz/...

hodnocení

Nezkoušel, ale teď sem to vyzkoušel, myslel sem si že to mají bejt ty ovladače na tu baterku tak sem to nehledal v aplikacích.

Tak už mi to frčí, ale dalo mi to zabrat, musel sem ještě stáhnout framework 2 a 1. Než sem našel tu jedničku tak sem málem zešedivěl, ale stejně to tu zas... baterku nenašlo, prostě to pořád ukazuje že je to napojený do sítě :(

matonka007*

Nechci prudit ale ovladače na baterii jsou *smich*

Přikládám obrázek, jukněte

Acer extensa 5220 nejsou ovladače baterku

Na baterii jako takovou ovladače nejsou . Vždy to bude jen na obsluhu elektroniky, ale ne ovladač na baterku jako takovou. ACPI má mimochodem i normální desktop. Počteníčko třeba tady: abclinuxu.cz/...

hodnocení

Tak jsem si to přečetl. Jsem o trochu chytřejší, ale bohužel stejně si s tím nevím rady, nevím ani jak se zadávají a kam ty příkazy. No zkusím nafotit tu baterii a hodit jí sem, třeba z vás někdo něco najde :)

No fotka baterky je tu k ničemu, spíš koukni do správce zařízení a zjisti zda tam něco neni špatně. Ovladače ze stránek aceru jsi naistaloval všechny?

hodnocení

Tam sem se už koukal a ve správci je nějakej žlutej otazník a to právě přikládám k té baterce, ale těžko říct no. Kouknu se na ty ovladače, ale podle mě mám nainstalovaný všechno.

No a když koukneš do podrobností tak jaké je ID hardwaru? Ale takhle se daleho nedostanem, specifikuj nějakej...

hodnocení

Tak tady sem to nafotil, snad to teda pomůže :)

www.evoluce.wz.cz/...

www.evoluce.wz.cz/...

Tak, když ty neznámé zařízení odstraníš tak po restartu nedoinstaluje se náhodou? Občas se to stává. Našel jsem zatím jen tohle, ale už usínám a nenapadá mě k čemu to teď pomůže, ale nechám to tu k dobru: blogs.technet.com/...

hodnocení

V každým případě ti moc díky! Mrknu na to :)

hodnocení

no tak i když sem to smáznul, tak se mi to pak nanainstalovalo :(

tak co dál, nevíte třeba kam mám skočit a nebo co stáhnout popřípadě nějaký jiný řešení teda? :)

Jen ještě bokem, jak jsi to přeinstaloval? A máš tam xpčka s SP3 nebo jaké? Nicmě nenapdá proč by to nemělo jít, tedy s tím že počítám že v dosavadním tvém postupu nebyla nějaká bota :)

A uiž jsi zkoušel ten software od ACERu , jak jsem výše psal?

hodnocení

Jj ten soft od Aceru sem psal že mám nainstalovanej, ale že stále ukazuje že je připojenej k síti jako k zásuvce ten book.

A XP mám PS2 tak mám tam zkusit hodit SP3?

Sice netuším, proč by to pod SP2 jít nemělo, ale můžeš odzkoušet i SP3.

hodnocení

Ok zkusim to, ale nevim nevim, už je to krok z nouze no :D

A nejsou toto nahodou obrazky z Vist? Tazatel resi baterii na Win XP.

tomes96
hodnocení

0x

dobry den mohl byste mi poradit jak jste do notebook acer extensa 5220 nainstaloval windows xp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]