Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WIN. XP padají

Od: dvdr5* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám problém s Win. XP když jsem na internetu (mozila firefox nebo internet explorel) tak pořád padá (internet) cca každých 5 minut a asi tak jednou za 10minut se restartuje hodí to hlášku přes celé okno ale nestíhám to přečíst.

Prosím poradte přeinstaloval jsem XP a vymenil grafiku ale pořád stejný :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Otázkou je zda padání netu má souvislost s modrou smrtí. Co jsi dělal v poslední době s pc? Na viry jsi to projel? Bez připojeného netu se to nerestartuje? Jinou síťovku jsi zkoušel? Zakaž automatický restart- pravé tl na tento počítač, vlastnosti, upresnit, spusteni a zotaveni systemu, odškrtni automaticky restartovat

dvdr5*
hodnocení

restart už jsem dneska zakázal síťovku bohužel nemám k dispozici a pokud jde o odpojení netu to skusim zítra zatim děkuji

hodnocení

0x

Ta přeinstalace byla na čistý disk nebo přes původní systém? Od kdy se to takhle chová?

dvdr5*
hodnocení

reinstalace byla na původní protože jsem spolehal na to že když je to půl roku starý disk tak bude v pořádku za dnešek se mi pc nerestartoval (vypnutí auto. restartu) ale internet padá furt

dvdr5*
hodnocení

Tak asi 5 minut poté co jsem napsal že je to OK se objevila hláška z které je více než jasné že se mi vy**al disk :(

Určitě? Ona to může být paměť a nebo nabořený filesystém :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]