Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otevrit stranku s postou

Od: lkonokhotmailcom odpovědí: 8 změna:

Prosim, neviete mi niekto poradit preco nejde otvorit stranky s postou? Yahoo.com otvori bez problemov ale ked kliknem na MailYahoo, napise ze stranka sa neda zobrazit. Rovnako aj pri Gmail, Hotmail, alebo stranky https. Dakujem za radu!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zdravím, pokud myslíš tuhle stránku s přihlášením, není žádný problém

login.yahoo.com/c/...

Nevím, jaký používáš prohlížeč, zkus vyčistit dočasné soubory a cookies

doplněno 22.11.09 15:02:

Sttejně tak nemám problém u gmail a hotmail (oba používám), přístup mi funguje jak přes Firefox, tak IE8

lkonokhotmailcom
hodnocení

Ahoj, presne o tu stranku ide ( login.yahoo.com/config/login_verify2) a rovnako s gmailom a hotmailom. Ako keby boli zablokovane stranky s osobnymi udajmi (login, heslo). Inak do vcera sa mi tie stranky otvarali bez problemov, asi nejaka zmena nastaveni to sposobila. Totiz vcera som nainstalovala antispyware a zmenili sa nejake nastavenia pre bezpecnost :) az tak ze teraz nemozem posielat postu :)

Tak ten nějaký antispyware vypni. A nastavení neříkej že nevíš co jsi měnila ;)

lkonokhotmailcom
hodnocení

Ahoj, bol to Spybot Search and Destroy, skusila som ho aj vypnut (aj odinstalovat a obnovit povodne nastavenie), ale nepomohlo :(

Vymaž offline cache prohlížeče- u IE je to nahořev nástroje, možnosti internetu a zkus případně i jiný prohlížeč co to udělá (opera, firefox..)

lkonokhotmailcom

Urobila som vsetko podla pokynov, vymazanie offline cache nepomaha, ale tnainstalovala som firefox a skutocne otvara vsetky stranky co som zadala :) Super, dakujem velmi! Stale ma trochu mrzi, ze neviem kde je problem s tym explorerom, ale aspon sa uz viem dostat k poste. Dik este raz!

tak, ted vime ze je to pouze u ie, tak vlez ještě jednou do možností internetu a klikni si na zabezpečení, tam si proklikej všechny zóny a zkus tu výchozí úroveň.

lkonokhotmailcom

Skusila som, ziadne zlepsenie nenastalo. Vo viacerych zalozkach som nasla moznost Obnovit povodne nastavenia, klikla som na vsetky, ale nic nepomohlo :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]