Nejste přihlášen/a.
Prosim, neviete mi niekto poradit preco nejde otvorit stranky s postou? Yahoo.com otvori bez problemov ale ked kliknem na MailYahoo, napise ze stranka sa neda zobrazit. Rovnako aj pri Gmail, Hotmail, alebo stranky https. Dakujem za radu!
Zdravím, pokud myslíš tuhle stránku s přihlášením, není žádný problém
Nevím, jaký používáš prohlížeč, zkus vyčistit dočasné soubory a cookies
doplněno 22.11.09 15:02:Sttejně tak nemám problém u gmail a hotmail (oba používám), přístup mi funguje jak přes Firefox, tak IE8
Ahoj, presne o tu stranku ide ( login.yahoo.com/config/login_verify2) a rovnako s gmailom a hotmailom. Ako keby boli zablokovane stranky s osobnymi udajmi (login, heslo). Inak do vcera sa mi tie stranky otvarali bez problemov, asi nejaka zmena nastaveni to sposobila. Totiz vcera som nainstalovala antispyware a zmenili sa nejake nastavenia pre bezpecnost az tak ze teraz nemozem posielat postu
Ahoj, bol to Spybot Search and Destroy, skusila som ho aj vypnut (aj odinstalovat a obnovit povodne nastavenie), ale nepomohlo
Vymaž offline cache prohlížeče- u IE je to nahořev nástroje, možnosti internetu a zkus případně i jiný prohlížeč co to udělá (opera, firefox..)
Urobila som vsetko podla pokynov, vymazanie offline cache nepomaha, ale tnainstalovala som firefox a skutocne otvara vsetky stranky co som zadala Super, dakujem velmi! Stale ma trochu mrzi, ze neviem kde je problem s tym explorerom, ale aspon sa uz viem dostat k poste. Dik este raz!
tak, ted vime ze je to pouze u ie, tak vlez ještě jednou do možností internetu a klikni si na zabezpečení, tam si proklikej všechny zóny a zkus tu výchozí úroveň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.