Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit, na filmy když si pustím film tak bud to ma nějakej limit a pak musím čekat 54min.a kdyz to pak vyprší tak se to zas opakuje.CHtěla bych se optat jestli neznáte jinou stránku na filmy kterou mohu použít normálně.A jestli bys te my ještě mohli poradit na jednu malou otázečkujak ty filmy mohu stáhnot do pc, moc a moc vám děkuji za odpovědi budu rada když mi odpovíte Téra...
Když si spustím film 30min se koukam a pak se to vypne a musím čekat 54min aby se to zas spustilo neznáte nějakou stranku zdarma na zhlednutiho celéhofilmu dekuji za odpověd...
Dobrý den zas vám píši ono jak ste mi poradily na stahováni abych sla na uloz to.cz tak tam sem normalne zaregistrovana ale ono se tam muze stahovat jen 3x chtela bych poradit na jiny odkaz dekuji tereza.
Jak musíš čekat 54 minut tak to si je asi pouštíš v megavideo že?Zkus něco pohledat na googlu: google.cz/...
A filmy mužeš zkusit stáhnou třeba z www.ulozto.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.