Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se poradit, čím může být zůsobený samovolný restart počítače, když je naběhlý ve windowsech a nic se s ním neděje. jednoduše: zapnu PC naběhne se vše je ok, ani se ho nedostknu a po 5 minutách se sám restartne. když PC naběhnu a začnu něco dělat tak nic, můžu na něm pracovat třeba 5 hodin a jede v pohodě. tenhle problém přetrvával asi měsíc, a dnes se mi poprvé nepovedlo PC ani naběhnout, načtou se windows, a těsně před přihlášeních se PC restartuje.
zakl. deska : MSI 915p
zdroj: 350W
RAM : 2GB DDR1
procesor: Pentium 4 3Ghz
G.K.: ATI 4870 512Mb - kartu mam nadměrně dobrou, ale i sní to restarty neházelo mam jí déle než nastal problém.
OS - win. Xp. prof. (3 roky nepřeinstalované) - myslím si že je to tím..
Děkuji všem kteří se problémem budou zabývat.
no teď je problem s tím že mě už se ten PC ani nebaběhne, sám se před přihlášením rstartuje, nešlo by to přez dos? ten jede třeba 3 hodiny v kuse s tím probém není
tak jsem to vypnul a napsalo mi to na modré obrazovce:
*** Stop: 0x0000008E (0xC0000005, 0XB9D0AA52, 0XA9E385F8, 0X00000000)
*** NDIS.SYS - address B9D0AA52 base at B9CF5000, DateStamp 48025d03
No vida, NDIS.SYS je ovladač síťového rozhraní, takže zkus aktualizovat ovladače všech síťovek v počítači. Neinstaloval jsi něco v době kdy se to začalo restartovat? Mohl by to také způsobovat nějaký SW s firewallem.
Pokud to nepomůže tak zkus v BIOSu vypnout všechna síťová rozhraní, nebo v případě stolního PC vyndat i síťové karty úplně ze základní desky a zkus jestli to pomůže.
mno tak já nwm mě se zná že mam síťovou kartu vestavěnou, pre vim jak vypadá a zvlášt jí tu vedidím, a sítovej konektor vystupuje ze základní desky, zkoušel jsem dát do slotu Tv kartu kterou sem tam neměl ale tou to nebylo jak sem předpokládal
no tak mezi tím nastal další problem že po restrtu PC se mi nic nezobrazí na monitoru PC jede vše se točí ale monitor nic neukáže vůbec nwm proč. když PC na tvrdo vypnu tlačítkem tak se po 3 vteřinách sám zapne bez žádného tlačítka ... takže ho vypnu a musim ho vytáhnout ze zdroje když ho chci mít vypnutej ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.