Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malé písmo na Novinkách.cz

Od: babkazov® odpovědí: 5 změna:

Když si na Seznamu chci něco přečíst, kliknu na článek a ten se mi zobrazí v Novinkách cz. Ale tak maličkým písmem, že to nemůžu přečíst, ikdyž jsem přihlášená. :(Měla jsem to dobře ale nějak jsem to asi pokazila. Co jsem udělala špatně a co mám udělat pro nápravu? Poraďte mi, prosím, ale polopaticky, jsem velmi slabý uživatel. *hi* Děkuji a hezký večer přeji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Co máte za prohlížeč?

V Exploreru koukněte na Zobrazit -> Lupa nastavit na 100% a Zobrazit -> Velikost textu nastavit na Střední.

Ve Firefoxu: Zobrazení -> Velikost stránky nastavit na normální.

papene*

:)A co zkusit držet CTRL (tlačítko na klávese vlevo dole) a kolečkem myšky(pohyb dopředu nebo dozadu) si nastavit velikost písma.

Mě to funguje.

doplněno 21.11.09 19:28:

Jste šikula*palec*

hodnocení

Děkuji, děkuji moc. Nešlo nic, ale kolečko zafungovalo bezvadně *haha* Jsem génius!

ferda1954*

Stejného účinku dosáhnete tou lupou v pravo dole ale ta má tu výhodu , že víte o kolik se to zvětší.Jsou tam procenta.

papene*

Na co potřebuju vědět procenta? *ee*Stačí, že na to vidím*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]