Nejste přihlášen/a.
Koupil sem si call of duty modern warfare 2 a jde mi nainstalovat pouze Steam a nevim jak dal...Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi jak pokracovat a nebo jestli je to tim ze mam jen low comp...
A stáhl jsi nejnovější verzi Steamu jak je tam psáno? Asi už máš CD key zaregistrován a je vázán na Tvůj účet a tudíž ho není potřeba zadávat.
To se pak těžko něco radí když neděláš co Ti píšu.. psal jsem odinstaluj vše, tedy i Steam a v tom návodu je stránka kde si stáhneš nejaktuálnější verzi.
Sorry, buď začneš psát konkrétní chyby a postupy co jsi zkoušel nebo končím, tohle jsou prostě otázky na dvě věci z kterých nikdo nic nepozná a páčit z Tebe aspoň základní info mě už nebaví. ![]()
ja akorat nvm jak ten stream odinstalnout protoze to pise ze je pozivan jinym uzivatelem nebo programem...a jinym uzivatelem pouzivan neni...zkousel sem to odstr. to neslo,,pak sem zkousel pres ovladaci panely a to taky neslo tak nvm co dal..a nikde u toho programu neni odinstalovat
Zkus to odinstalovat přes Ovládací panely po restartu. Pokud to nepůjde stáhni tu novou verzi Steamu a zkus ho přeinstalovat. Pokud ani to nepůjde, nabootuj do nouzového režimu (mačkej F8 před startováním Windows) a zkus odinstalovat tam. Pokud ani v nouzovém režimu nepůjde odinstalovat smaž komplet celý adresář kde je Steam nainstalován a použij CCleaner k vyčištění systému. www.ccleaner.com/
Ahoj mam stejnej problem kdyz to chci naistalovat stahuje se mi to 7,30 hodiny kdyz se mi to nainstalovalo napsalo mi to ze mam zjisti jestli je moder warfare 2 provozován od správné složky. Mas to sami? jestli jo tak kdyz ti nekdo poradi napis mi pls ja ten problem hledam na netu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.