Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Office 2007

Od: pepyk93* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den,prosím o pomoc.Mám notebook s WIN Vista.Je na něm nainstalován Ms Office 2007.Vypršela mi zkušební 60-ti denní lhůta.Chce to po mě,abych opsal nějaký (asi 25-ti místný) kod.Údajně by měl být napsaný na instalačním CD.Protože MS Office byl nainstalován již při koupi notebooku,toto CD samozřejmě nemám.

Nevíte prosím,kde najdu tento kod?

Na Slunečnici jsem nalezl toto : slunecnice.cz/... .Myslíte,že by mi to pomohlo? A je to legální?

Děkuji za odpovědi.

doplněno 21.11.09 17:04:

A koupi (za x tisíc) bych nechal až jako úplně poslední řešení (jsem student a přece jenom ty peníze lze použít i na něco jiného)...

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Proto je to zkušební verze na 60dnů - po této době získáte klíč k plné verzi tak, že si ho koupíte. ;)

antynka*
hodnocení

1x

Souhlasím, také používám Open office. Na to, co doma potřebuji stačí a krást software nechci.

sondaw*

On to totiž bude sajrajt pro toho, kdo neumí s OpenOffice pracovat, nechce se to učit a plete si kancelářský balík s grafickým.

krást se nemá, nebo nesmí, ale když to(soft) člověk potřebuje a je to volně k dispozici*nevi*

je to tak, bohužel

sondaw*

Máš docela svérázný názor, bohužel hojně rozšířený. Když budeš nutně potřebovat auto a na ulici jedno bude a dokonce otevřené, tak si ho prostě vezmeš, protože ho přece potřebuješ a bylo volně k dispozici. Že nebylo tvoje už není podstatné. Super!

pepyk93*
hodnocení

Děkuji,nebyl jsem si jist,zda existuje i nějaké jiné (legíální řešení) :).

A ten program je tedy na co? Pokud se smím zeptat...

perda*

Ten program umožňuje vytáhnout již zadané produktové klíče z podporovaných programů. Standardně totiž po zadání již nejsou vidět v původním tvaru.

říká se, že : kdo hledá, najde (na netu obvzlášť jestli chceš legal - zaplať / nelegal - neplať a ušetříš )

je to na tobě

P.S. Office 2007 mám full a je *palec*

ferda1954*

Když tak ten smajlík zvedá palec tak by mi mohl najít picture manager , který ve 2003 byl a je to opravdu povedený program.Office 2003 jsou nezanedbatelně levnější(mně je přidali k XP zdarma) a po zkušenostech mě vyhovují více.

No já osobně Picture Manager v Office 2007 mám.

pepyk93*
hodnocení

Aha,děkuji.

Takže pokud tomu dobře rozumím,tak ten program mi ten kod najde,až když si ten program koupím a pošlou mi ten kod a já ho tam zadám...

P.S. Tak radši přejdu na Open Office...*smich*

Žádnej kód ti to nenajde. Ten kód o kterém mluvíš dostaneš při koupi office- produktový klíč

ferda1954*

Mrkněte se do aukcí třeba na AUKRO a tam to třeba někdo prodává za pár korun.Netrvejte na 2007 pro mě to jsou předražené nepodarky.Ale co člověk to názor.

proč by měl za to platit?

říkám, kdo hledá najde

A proč by neměl?

Před cca rokem jsem kupoval office 2007 pro domácnosti a studenty, byly to 3 licence za 1200, pak to zvedli na 2000 a teď jsem je našel s nějakou brutální cenou tak nevim nevim zda se dají pěkně sehnat

ja neplatit

qwert*

pak ty nejvíce pravda krást. :)

pepyk93*
hodnocení

Děkuji moc všem za odpovědi.Přecházím na OpenOffice...*smich*

ferda1954*

To je mi vás líto to ještě větší sajrajt než 2007.Mám je v práci v počítači a raději do nich ani nelezu.To co potřebuji je úprava obrázků a tu jsem tam marně hledal.

Úprava obrázku bych řekl ani nespadá do kancelářského balíku... Na to máš plno dalších programů a často i zdarma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]