Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaheslovaný ZIP

Od: jirka19* odpovědí: 6 změna:

dobrý den jakě heslo má tento ZIP. rapid4me.com/... Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Musíš se podívat na stránky, kde byl odkaz na stažení, na tom tvém odkazu už potom jen stahuješ vybraný soubor do PC a po stažení při rozbalování zadáš heslo, které je u původního souboru, který sis našel. Heslo ti jinak nikdo neřekne

jirka19*
hodnocení

našel sem tohle ale heslo nikde není ( třetí okaz)

rapid4me.com/...

alf*

jo, ta se mi taky líbí, neřeš heslo a příště lépe hledej mp3stahuj.cz/...

Je i česká verze, ale nic moc.

doplněno 26.11.09 19:02:

sondaw*

Tohle už je odkaz na stránku, kde je soubor uložený (zaheslovaný)

Klepni na ten soubor, který chceš stáhnout, v tom okně Enter symbos...opiš to, co tam vidíš a potvrď

Dostaneš se na další stránku, kde je již přímé stažení toho souboru a dole pod tím je možnost získat heslo, pokud ho nemáš. Po kliknutí tě to hodí na stránku, kde je info o souboru

Tady získáš možnost dostat se na tu stránku, kde budeš hledat heslo, to tam dává uploader, který soubor na rapid nahrál

Zaheslovaný ZIP
jirka19*
hodnocení

bohužel sem na to nepřišel.

pepyk93*
hodnocení

0x

Podle mě to není ZIP,ale RAR.

A pokud chceš heslo k zaheslovanému RAR archivu,našel jsem ti nějaký program :

slunecnice.cz/... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]