Nejste přihlášen/a.
ahoj.máte někdo zkušenosti s gamepadem na PC? Stáhla jsem si tu nejlepší ,dlouho očekávanou hru ,ale mám s tím menší problém...protože..: je to hra na PS3,které si kvůli jedné hře nekoupím.-proto jsem ráda,že je i verze na PC,ale protože neumím na klávesnici,tak jsem si koupila ovládač..bohužel,to hlavní na něm nefunguje-střílet..Psala jsem prodejci,jeslti mi neporadí,ale řekl to ,co je známé..každá hra si nastavuje funkci k tlačítku sama..Jenže tahle má jen na výběr 4 kombinace co má jak dělat..nic víc. A když stisknu to tlačítko,které má zamířit,tak se otevře menu hry. šílím...V nastavení toho gamepadu vypadá všechno O.K.
Poraďte,prosím.
děkuji
zdravím,
také jsem měl problémy se hrami a gamepadem, v poslední době se rozvinul takový trochu nešvar, že nejnovější hry podporují jako gamepad pouze Xbox 360 kompatibilní zařízení. Existuje utilita "XBOX 360 Controller Emulator", která umožní, aby si hra "myslela", že jej máte. Xinputemu360 - Taky název programu
doplněno 23.11.09 16:43:Pokud má hra přímo v požadavcích xbox 360 ovladač, tak se může stát, že ostatní nevezme. Stalo se mi to už u některých her - Prototype, Flock, X-blades, prostě to nedetekuje ten xboxácký, tak je k dispozici jen ovládání myší a klávesnicí. Ale když se použije emulator, tak by se měl i ten Váš gamepad tvářit jako ten original Xbox. Osobně tento program používám a jsem s ním velmi spokojen.
Tady je odkaz na stažení prográmku:
dole je tlačítko na stažení. Stáhněte a potom rozbalte přímo do složky, kde je nainstalovaná hra. Pro jistotu pak tam spusťte soubor
XInputTest.exe , je to grafické zobrazení gamepadu, zde můžete zkontrolovat, zda emulace funguje - zkusíte osy nebo tlačítka na gamepadu a korespondující tlačítko na obrázku by se mělo rozsvítit. Pak můžete program zavřít.
Normálně spustíte hru a pokud máte v pc vestavěný reprák (tzv. speaker) ozve se dokonce i takové pípnutí, což značí, že se program aktivoval. Hra Vám poté přímo řekne, že našla Xbox gamepad nebo jej přepnete někde v nastavení.
doplněno 25.11.09 08:35:To jsem rád, že to funguje, mimochodem, co je to za hru? Že bych taky zahrál ...
zkusím zahrát, hraju skoro všechno
ahoj,moc děkuji za odpoved.zkusila jsem najít "požadavky" na hru a bylo tam jako gamepad ,nebo controler-xbox360.
Myslíte,že to s jiným ovladačem ani nejde?
Já jsem ted úplnou náhodou konečně přišla na to jak být v profilu offline,tak jsem pokročila..:D..a ted zkusím to stím ovladačem. TAk ještě jednou děkuji..
Ahoj. Tak jsem konečně dokázala nastavit a hrát tu skvělou hru.. Nejdřív jsem už myslela že to nepůjde,že si budu muset koupit (3.) gamepad ,ale nakonec to funguje! Jen díky VAšim radám...díky,díky...díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.