Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sloučení fotek

Od: skrob® odpovědí: 14 změna:

Potřeboval bych ze tří fotek .jpg udělat spojený obrázek jako jednu fotku.jpg.Dík

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

4x

Všechny tři fotky si otevřeš v programu, kde děláš grafické úpravy, pak si tam otevřeš nový dokument, upravíš strany, aby byl veliký, jak požaduješ. Klikneš na první fotku, buď si v ní uděláš výběr nebo ctrl + a vybereš celou, pak ctrl+c nasaješ do paměti a ctrl+v vysypeš do nově otevřeného dokumentu, pak posuneš tam, kde to chceš mít, většinou klávesou shift a šipkami a postupně tam nakladeš i obrázky zbývající. Až budeš mít hotovo, dáš sloučit vrstvy do jedné a uložíš.

hodnocení

Mám Zoner Photo Studio a nějak mi to v tom nejde.Photoshop se mi nechce tahat kvůli jedné akci.Je něco jinýhoa rychlýho.Dík

dejavu*

tak mi to pošli na coracos@seznam.cz řekni, jak to chceš velký a jak to umístit a já ti to udělám, to bude asi nejrychlejší.

hodnocení

Jsem si jaksi to nedovolil navrhnout.Moc děkuji.Posílám

hodnocení

Ještě jednou děkuji

Zoner to umí vcelku v pohodě, otázka několika málo minut.
xoxoxo

Tak proč ten postup nepopíšete pro Zoner?

qwert*

Spojování fotek - tvorba panoramat - v Zoneru, návod ZDE.

Spousta dalších tutoriálů na stránkách výrobce programu TADY.

Takže bych si v Zoneru napřed ty fotky připravil, podle toho jak to má vypadat, třeba aby všechny měly stejnou výšku v pixelech. Pak si v editoru zvol Soubor - Nový a zadej výslednou velikost již hotovýho obrázku. Objeví se ti bílý obdélník do kterého normálně vlož postupně všechny tři potřebný fotky. Vložení fotky do obrázku je vlevo dole nebo stiskem klávesy I. Až tam budeš mít všechny tři fotky dáš uložit a je to. Jednoduché, práce na 5 minut.
Když je každá fotka jiná, tak to panorama není až to pravý ořechový, pokud budeš dělat panorama tak na to má Zoner přímo funkci.

pepyk93*
hodnocení

2x

Zkuste tento program PHOTO FILTRE STUDIO :

slunecnice.cz/... ;)

hodnocení

1x

V Zoneru bych to udělal přes nabídku " VLOŽIT OBRÁZEK"

papene*

Mám dotaz.

V Picasu to nejde?*nevi*

qwert*

Ne, pokud vím, Picasa panoramata neumí, ale existují i jiné programy na webu. Možná i zdarma.

Kromě toho, Zoner zas tak moc nestojí.

doplněno 24.11.09 19:32:

No a starší verze Zoneru už by mohly být na webu i grátis. Možná i na stránkách výrobce.

rene*
hodnocení

0x

Pokud jde o "panorama" tak uzivatelsky jednoduchy a s dobrym vysledkem je Autopano Pro od Kolor. Je to placeny sw, da se ale stahnout beta, ktera je zdarma. Koupil jsem si jej jako doplnek k Zoner, kde byla tvorba panoramat slozitejsi a vyledek horsi (coz jsem ale zjistil az potom, co jsem vyzkousel Autopano Pro).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]