Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych ze tří fotek .jpg udělat spojený obrázek jako jednu fotku.jpg.Dík
Všechny tři fotky si otevřeš v programu, kde děláš grafické úpravy, pak si tam otevřeš nový dokument, upravíš strany, aby byl veliký, jak požaduješ. Klikneš na první fotku, buď si v ní uděláš výběr nebo ctrl + a vybereš celou, pak ctrl+c nasaješ do paměti a ctrl+v vysypeš do nově otevřeného dokumentu, pak posuneš tam, kde to chceš mít, většinou klávesou shift a šipkami a postupně tam nakladeš i obrázky zbývající. Až budeš mít hotovo, dáš sloučit vrstvy do jedné a uložíš.
Mám Zoner Photo Studio a nějak mi to v tom nejde.Photoshop se mi nechce tahat kvůli jedné akci.Je něco jinýhoa rychlýho.Dík
tak mi to pošli na coracos@seznam.cz řekni, jak to chceš velký a jak to umístit a já ti to udělám, to bude asi nejrychlejší.
Pokud jde o "panorama" tak uzivatelsky jednoduchy a s dobrym vysledkem je Autopano Pro od Kolor. Je to placeny sw, da se ale stahnout beta, ktera je zdarma. Koupil jsem si jej jako doplnek k Zoner, kde byla tvorba panoramat slozitejsi a vyledek horsi (coz jsem ale zjistil az potom, co jsem vyzkousel Autopano Pro).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.