Dobrý den, mám problém a to, že mi nejde načíst stránka na netu. Dcera má žákovskou knížku na web stránkách školy. Všichni ji otevřou jenom mně se to stále nedaří.Nevím, kde by mohla být chyba.Když chci otevřít stránku objeví se mi tam:tabulka : Spojení přerušeno Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno. Spojení bylo v průběhu otevírání komunikačního kanálu se serverem neočekávaně přerušeno.Opakujte akci.Opakuji a stále NIC. A to už jsem zkoušela přes všechny možný prohlížeče.Děkuji Vám za odpovědi budu Vám vděčná. Mariedoplněno 20.11.09 00:08:Zkoušela jsem to na Exploreru, Mozille Firefox a v Opeře a stále nic. Ostatním rodičům to jde bez problému.I cookies jsem pomocí Ccleaneru vymazala .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.