Nejste přihlášen/a.
Ahoj asi před týdnem jsem upgradoval system windows vista na windows 7, vsechno v pohode akorat hry ktery mi na vistach jely v pohode ted nejedou pres celou obrazovku. Uz nevim co s tim. Nevíte co s tím?
Vsem moc diky za odpovedi.
Všechny ovladače /hlavně od grafické karty/ jsou korektně nainstalovány? Koukněte do Centra zařízení.
Edit: Ještě zkus pravé tlačítko na zástupci, který spouští hru a v záložce Zástupce zaškrtni Spustit maximalizovaně (nebo podobná možnost).
Také hry mohou mít ve svém nastavení možnost spustit v okně nebo maximalizovaně.
Zkus si také pohrát se změnou rozlišení.
Zkousel jsem zmenit to okno v tom zastupci a psalo to ze je treba zadat opravneni spravce a ve hre toto nastaveni neni a rozliseni jsem ve hre taky zkousel zmenit a furt nic.
Jj myslím že jo je tam že zařízení pracuje správně aji jsem ho aktualizoval pro windows 7 a jinak mám grafickou kartu ati mobility radeon HD 3430
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.