Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra nejde spustit pres celou obrazovku

Od: martas567 odpovědí: 6 změna:

Ahoj asi před týdnem jsem upgradoval system windows vista na windows 7, vsechno v pohode akorat hry ktery mi na vistach jely v pohode ted nejedou pres celou obrazovku. Uz nevim co s tim. Nevíte co s tím?

Vsem moc diky za odpovedi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Všechny ovladače /hlavně od grafické karty/ jsou korektně nainstalovány? Koukněte do Centra zařízení.

perda*

Edit: Ještě zkus pravé tlačítko na zástupci, který spouští hru a v záložce Zástupce zaškrtni Spustit maximalizovaně (nebo podobná možnost).

Také hry mohou mít ve svém nastavení možnost spustit v okně nebo maximalizovaně.

Zkus si také pohrát se změnou rozlišení.

martas567
hodnocení

Zkousel jsem zmenit to okno v tom zastupci a psalo to ze je treba zadat opravneni spravce a ve hre toto nastaveni neni a rozliseni jsem ve hre taky zkousel zmenit a furt nic.

martas567
hodnocení

Jj myslím že jo je tam že zařízení pracuje správně aji jsem ho aktualizoval pro windows 7 a jinak mám grafickou kartu ati mobility radeon HD 3430

martas567
hodnocení

A nemam jeste zkusit kdyz dam pravy tlacitko na tom zastupci dat spustit jako spravce?

martas567
hodnocení

Tak ani to spustit jako spravce nepomohlo. Nemate jeste nekdo nejakej napad?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]