Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné vypínání PC

Od: vosikac* odpovědí: 7 změna:

*jasne*Hezký večer všem.

Poslední dobou se stává,že občas vypne PC.začalo to při hraní NFS Carbom a několikrát se to opakovalo při hraní her na netu.Po opětovném zapnutí chvíli najíždí a poté opět spadne a pak teprve po dalším zapnutí naskočí hláška: zapnout PC jako poslední bezproblémovou konfiguraci - nebo tak něco a PC najede normálně.

Mohl by někdo poradit nějaký program na kontrolu hardware?

Díky*palec*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Můžou být jen zanesené větráky a žebra chladičů. PC se potom přehřívá. Zkuste PC skříň důkladně ale opatrně vevnitř vyluxovat. Hlavně ty žebra a větráky.

vosikac*
hodnocení

*jasne*Zkusím,díky. Mě se to tedy nestává,jen mladýmu (7) , mě se NFS při ukončení pouze seknul,ale ukončil jsem ho poté přes spravce úloh.

vosikac*
hodnocení

*nevi*Tak včera bylo vše v pořádku,ale dnes syn hrál hru a před chvílí se PC opět vypnul.:(

Dá se někde v PC dohledat hlášení o chybě a nebo nějaký ten prográmek na kontrolu hardware?

Počítač se úplně vypne? Já bych začal tou kontrolou a očištěním chladičů a větráků nu a pak zkusil prohodit zdroj pokud máš tu možnost

vosikac*
hodnocení

*jasne*Ano,vypne se úplně*nevi* Píše to něco o změně hardware nebo software a nabídka na spuštětí je - poslední bezchybná známá konfigurace nebo spustit normálně.

Očištění jsem provedl,ale s tou kontrolou by to bylo horší...:)Nic moc bych nepoznal...

Hmmm jakej fouká vtduch vzadu ze zdroje? Pokud máš možnost tak zkus ten jiný zdroj

vosikac*
hodnocení

*jasne*Tak nakonec se PC vyplo navěky a příčina byla ve vadné grafice*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]