Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat,když mám v mobilu internet,tak jsem se chtěla přihlásit na icq...na www.meebo.com tam mi to nešlo a napsalo mi to že přihhlášení vyžaduje javascript pak jsem to zkusila na www.atlas.acz...tam to také nešlo přihlásit a já bych potřebovala kdybyste mi poradili kde na jaké webové ten java script mám stáhnout.
Děkuju za odpověd.
Pokud máš internet v mobilu a chceš jít na ICQ,tak se vykašli na Meebo,tam ti to nepůjde...
Na ICQ existují aplikace,např. Jimm nebo QIP.
Napiš,co máš za mobil.Jestli chvilku počkáš,tak ti sem hodím i nějaké odkazy...
Dobré zkušenosti mám s tímto ICQ klientem :
Nebo to zkus zde :
Oba jsou to dobré aplikace,vyber si...
A napiš mi prosím,co máš za telefon...
Rád jsem poradil....Ten telefon jsem chtěl vědět jenom proto,zda nemáš náhodou operační systém.Mohl bych ti totiž doporučit i nějaké ICQ klienty třeba pro Symbian...
A když jsem si to už stáhla do počítače tak jsem dala extrahovat soubory...a co dál? abych docílila icq v mobilu?
Stáhni si do PC z toho odkazu,co jsem ti napsal ten .jar soubor.Neextrahovat-to je špatně!
Ten .jar soubor si přes USB kabel (těch způsobů je více,ale napíši ti jen jeden) zkopíruj do mobilu a tam ho otevři.
Zobrazí se ti instalační dialog,tak tu instalaci dokonči.
Otevři nainstalovanou aplikaci a v možnostech máš položku ÚČET.Tam napiš svoje ICQ číslo (UID) a pod to svoje heslo k tomu účtu a potvrď to.Najeď do hlavního menu a zvol PŘIPOJIT.Povol aplikaci používání sítě a posílání nebo příjímání dat.Potom by se tě to mělo optat na volbu přístupového bodu.
Protože nevím,co máš za operátora,tak ti to neřeknu přesně,ale vždycky zvol to,kde je napsáno INTERNET.
Např. O2 INTERNET nebo VKGPRS WEB (pokud máš Vodafone).Nikdy nedávej WAP,protože přes ten se to nikdy nepřipojí.
Potom by se ti měl načíst tvůj kontakt list a vzhůru na pokec s kámošema...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.