Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je legální stahování filmů?

Od: pavlos® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.prosím poradte neví někdo když si stahnu film do počítače ze serveru uložto.cz je to legální dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bude, když to nebude autorsky chráněné dílo.

jaryfi

jak poznám jestli je to autorsky chráněné dílo? a s ím stahováním jestli je legální,to by mě zajímalo.

hodnocení

0x

stáhnout můžeš

šířit dále ne!

19.11.09 10:29
hodnocení

dík*palec*

vesa
hodnocení

0x

Melej návod na stahování v sekci filmy - jak nastavit program pro stahování , jak stashovat filmy, použití freedownload manageru.

http:///

výtka
Upozornění od sys maverick 20. 11. 2009 22:09:37
Nic proti návodu, ale jaká byla otázka? Návody jsou dobrá věc, ale nestrkej je tam kam nepatří, to co tu teď vidim zavání spíše reklamou na tvuj web!
sondaw*

Zdravím, tvoje návody jsou jistě záslužná věc a mnoha lidem pomohou, ale tady v poradně lidé spíš čekají radu, než u každé otázky odkaz na tvoji stránku.

Navíc bych si opravila spoustu překlepů a chyb, které v popisech máš a jako další - některé návody mi přijdou zbytečně složité, něco na způsob poškrábat se za levým uchem pravou rukou :)

Třeba návod jak vložit spec. znaky bych podle tvého návodu nikdy nedělala. Buď bych si stáhla mapu znaků, pokud v PC není nebo bych otevřela třeba word, kam ten znak potřebuji vložit, klepla na Vložit>Symboly , našla co potřebuji a vložila. Je to asi na 3 kliknutí a určitě mnohem jednodušší a rychlejší, jak přes Hledání. A našlo by se toho víc, zkus si to projít a popřemýšlet

vesa

Ahoj,díky za rady , ale návody jsou určeny pro začátečníky s počítačem, a tím že to mám nějakýma obklikama .např. hledat a pak vložit zástupce na plochu , tak se tím snažím ,aby lidi pochopili na co ty věci jsou a co s tím vším se dá dělat. Je jednoduchý říct: nabídka start/ příslušenstvý / systémové nástroje/mapa znaků a je to celý ,ale když toto vybalíš na někoho kdo s počítačem nedělá každý den, tak bude zmatenej a ještě se nic nenaučí.

Ano,mydlim si že je to prosté, když se uživatel ptá a já ho tam dovedu tak že mu řeknu aby kliknul na start pak nastavení, ovládací panely...na tom neni nic složitého, to neni o tom zda umí nebo neumí s počítačem

sondaw*

Pro začátečníky a oklikama? No jak myslíš, pro začátečníka je podle mne lepší začít od jednoduššího ke složitějšímu a stejně, jako mu vyobrázkuješ tu svoji okliku přes hledat, stejně se mu dá názorně ukázat, jak na to jinak - jednoduše a rychleji. Ale je to jen můj názor podepřený zkušeností z vlastních začátků a spůvodní otázkou zde to nemá už nic společného, omlouvám se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]