Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD s vyšší kapacitu než 4,7 GB

Od: bjan odpovědí: 7 změna:

na wikipedii jsem si přečetl, že DVD mohou mít i víc než 4,7 GB

jenže v krámě jsem je nikdy neviděl a na internetu je také nemohu sehnat, nevíte kde by se dali? teda pokud vubec existují

predem dik

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jsou taky dvouvrstvý 8,5 Gb,jsou běžně k sehnání-pozor ne každá vypalovačka je umí pálit.

bjan
hodnocení

právě to jsem se chtěl taky zeptat píšou tam že jsou i vícevrstvé tak jestli by je moje vzala

ale kdybych vícevrstvé dvd dal třeba do dvd přehrávače, fungovalo by (například na fotky kdyby se nevešli na CD)?

perda*
hodnocení

0x

Existují tzv. DVD Double-layer s kapacitou 8,5GB. Pozor ale na kompatibilitu.

www.alza.cz/emtec/...

zuzee*
hodnocení

0x

Jde o dvouvrstvá DVD - dual layer. Mají opravdu větší kapacitu 8,5 Gb nebno jsou ještě oboustranná a ty mají 17 GB pokud se nepletu. jsou to DVD o něco dražší. Koupit je můžete třeba tu: www.alza.cz/dvd-r/...

bjan
hodnocení

jinak samozřejmě všem dík a dík za ten odkaz

pepyk93*
hodnocení

0x

Ano,taková DVD opravdu existují...;)

cenyzbozi.cz/...

alza.cz/...

google.cz/...

google.cz/...

Snad jsem vám alespoň trošku pomohl...;)

doplněno 18.11.09 19:02:

Divím se kolik lidí bylo rychlejší...*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]