Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ACER nebo FUJITSU SIEMENS

Od: m.krop odpovědí: 3 změna:
Zdravím, a po delším čase se vracím na tyto stránky s mým nevyřešitelným problémem. Mám v úmyslu si koupit notebook a rozhoduji se mezi dvěma značkami a to ACER a FUJITSUSIEMENS. Mám vybrané modely TM 4602 WLMi a Amilo Pro V2045(65). Oba modely se pohybují ve stejné ceně. také jsem si vědom, že Acer už tento model nabízí delší čas a Siemens vydává tento model jako nový. Také jsem studoval technické parametry a vím, že Acer je výkonější do grafiky ale třeba pevný disk pracuje jen s 4200 otáčkami kdežto Amilo pro s 5200 atd. atd. Je to pro mne dilema, který z nich vybrat. také jsem slyšel, že Amilo pro v2045 je co se týká odolnosti na tom hůře. Poradte, který z nich by pro mne, jako domácího uživatele byl lepší (kancelářské aplikace, přehrávání filmů, práce s foto, připojení na net, občas hraní novějších her). Pokud někdo zná dobré a osvědčené stránky s recenzemi těchto modelů, rád si přečtu. Předem díky za vyřešení mého nevyřešitelného problému. mějte se

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomitos
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, co takhle lidi kolem me rikaj tak s notebooky od Aceru jsou celkem spokojeny - nazory se sice sem tam lisi, ale porad je to v te pozitivni urovni. Recenze o notebookach mivaji sem tak i na techto serverech:

notebooky.idnes.cz/

www.svethardware.cz/

www.pctuning.cz/

www.cdr.cz/

Tom

sthlm
doplnit odpověď
hodnocení

0x
V zadnem pripade ne Acer jsou to smejdy...Mel jsem jeden typ 5002WLMi. Nekvalitni provedeni a hodne spatnej servis. Vymenil jsem ho za Fujitsu Siemens Amilo M1451G/PM a jsem velice spokojeny hodne dobrej notebook a ma 3 lety servis :)

pali*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Měl jsem před nedávnem podobné dilema. To a nebo ono. Nakonec jsem se rozhodl pro Amilo Pro V2085 s 1GB pamětí a 80 diskem. Otáčky HDD dělají divy. Myslím, že jsem neprohloupil. I pěti hodinová výdrž na beterii se skoro blíží realitě - něco málo přes 4 hodiny. Kolega má ASUS a aplikace které mě nedělají problém má on jen taktak, že se mu podaří je rozběhnout. Grafika je sice zdílená, ale vzhledem k velikosti RAM není problému a to používám program pro tvorbu 3D grafiky. Vzhledem k vámi uvedeným požadavkům na používané aplikace u nových her, může být problém pro kdejaký NOT pokud si koupi nerozmyslíte a nepřeorientujete se na třeba na FERRARI, pak by to problémem nebylo. Ovšem cena je odpovídající a pak je lepší si koupit raději PC stolní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]