Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám v počítači sd ram 256 a 128 - obě na frekvenci 133, pak je tam ještě 1 slot prázdný. Sehnal jsem další použité sd ram 512 a 256 - obě také na frekvenci 133. Když vložím do počítače samotnou 512ku, zmáčknu tlačítko zapnutí počítače, tak počítač jen několikrát zapípá a to je vše, vypnout ho pak musím ze zásuvky. Situace je stejná i po vložení 512ky s ostatnímy ramkami. Jinak všechny 3 ostatní fungují normálně. Chci se jen ujistit, že ramka je skutečně vadná nebo je možné, že moje sloty podporují jen max. 256? Ale to mi příjde jako nesmysl. Děkuji za odpověď.
Kolikrát vám to pípne?Podle počtu pípnutí se dá vysledovat co je kde špatně: pchell.com/...
Ale asi bych to viděl na vadny paměťový modul
Skus prehazet ty karty. Nevsiml sis nekde napisu napr. 256 maximum?protoze ja mam na jednom slotu kartu 2 GB a na druhym muzu mit maximalne 1 GB, tudiz celkem 3 GB. Segre sem se hrabal v notebooku a kdyz jsem je dal 512 na prvni slot a 256 na druhy tak pc zablikal a nic, kdyz jsem je vymenil a zkontroloval jestli jsou spravne zasunuty tak se rozbehl. Zdravim smrcek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.