Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze přehrát film

Od: barbakan* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny. Mám dotaz,čím přehraju stáhnutý film s příponou JGP?

Díky za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

To je nějaký exotický formát *sok*...není popsaný na www.fileinfo.com a ani Google tentokrát moc nepomohl.

Doporučuji ho převést třeba na .*3gp nebo .*DivX ;)

doplněno 16.11.09 12:10:

Co je to za film a odkud jste ho stáhnul? Jakou má velikost? *ee*

P.S. Nemyslel jsem náhodou .*jpg? Potom by to ale nebyl film,ale obrázek...:)

barbakan*
hodnocení

Sorry,špatně jsem opsal formát.Film je s příponou 3gp a stáhl jsem ho z Uložto,kde ho nahrál kamarád z mobilu.

pepyk93*
hodnocení

0x

A chcete ho přehrát na PC nebo v mobilu?

Na PC ho zvládne přehrát skoro každý přehrávač,myslím,že i WIN media player...;)

Já jsem si říkal,co je to za divný formát...*smich*

doplněno 16.11.09 12:31:

Potvrzeno.Windows media player by vám měl přehrávat .*3gp...;)...mě to funguje...

Nastavte si ho jako výchozí přehrávač.

A co se týče mobilu,tak .*3gp dneska přehrává většina mobilů,i těch ,,hloupých"...;)

doplněno 16.11.09 12:31:

Kde je tedy chyba...?*nevi*

barbakan*
hodnocení

Windows media player mi sděluje,že nelze přehrát a prohlídnout si jej chci na PC.
krulis*

Jestli Vám to opravdu v media playeru nejde(mě to taky jde) tak doporučuju zkusit KM player:

stahuj.centrum.cz/...

barbakan*
hodnocení

Díky za rady,které jsem využil. Stáhnul jsem si KMplayer a hle,film jsem zhlédnul. Je vidět,že jste odborník a proto dávám palec nahoru. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]