Vždy se podaří stáhnout jen 75% .exe souboru / WinXPprofi / vyzkoušeny byly i různé stahovací programy... Marně! Poradíte Ostatní soubory stahovat jdou...
nebyla tady tahle otazka uz? p.s. harry potter se az moc pta, az podezrele moc pta..
harry potter*
Kdybys mi raději poradil, Děkane Byla TADY už jednou a nikdo mi nepomohl tenhle problém vyřešit... tedy stále trvá... A taky je v tomhle tenhle systém nedořešenej, protože tim, že jsi se takhle místo odpovědi zeptal Tak jsi vlastně i posunul tuto otázku a můj problém do vyřešenejch kde ho nikdo nenajde, nebo jen těžko... Fakt dík... Jestli ti jde jen o nějaký body, tak to mám asi smůlu a odpovědi se nedočkám
wzcom
ano,to je,sem si to neuvedomil,tak promin... tak fajn, pokusim se ti aspon trochu pomoct.. takze otazka jestli jsi zkousel jiny prohlizec je asi blbost, predpokladam, ze jo.. takze jestli to neni problem a antivirem jak jsi psal v te prvni diskuzi, tak to musi bejt ve widlich.. newim,muzou to bejt omezeny prava, cokoli jinyho mozna zkus trochu konkretnejc popsat OS a prohlizec atd.. ps.fakt promin.. dneska sem nakej divnej..
wzcom
fajn sem slepej... mash xpprof... SP?
harry potter*
Snahu cenim a MOC / fakt mě to trápí, ¨nikdo mi zatim neporadil (ani"odborníci")... a přeinstalovávat WXP nechci... Antivirák mám už 3. a zase jinej, soft na stahování taky asi 3., ale dělá to furt a pořád na 75% jenom stahuje... Jednou se mi podařilo to obelstít a stáhnout .exe soubor, ale nevim jak... Prostě to bude asi ve Win / ale kde? čim? Otravuje mi to život...
wzcom
no je to divny, zkus treba jestli jdou stahnout nejake jine soubory ktere by mohly byt nebezpecne napriklad scr nebo pif... samozrejme nakej kterej si overis, ze je oka, napred by ti to mel oznamit antivir a kdyz to v nem povolis jako ze je to oka, a stahne se ti to jenom do 75% tak je to ve widlich v zabezpeceni nebo tam nekde... protoze jinak nez naky zabezpeceni si to vysvetlit nedokazu.. :-
harry potter*
jó, bejt tak Harry Potter / mrsknu hůlkou a je to...
wzcom
jo taky bych to obcas potreboval...
harry potter*
na Wokna je i HP krátkej
depo*
Když ti ta odpověď vadila, tak ji můžeš za ztrátu 4 bodů odmítnout! Čti občas novinky a změny v sekci o serveru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.