Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poraďte.Půjčili jsme si od maminky lcd monitor acer AL1716, po zapojení do počítače na monitoru neustále vyskakuje tabulka kde se píše auto config wait please. Před tím než ta tabulka naskočí, tak monitor vypne, neboli zčerná.Moc tomu nerozimíme, zkoušeli jsme restartovat, pak nastavení v ATI catalyst , ale furt nic. Máme ATI radeon 9000 - grafickou kartu. Je možné, že tento monitor nechce spolupracovat s naším asi 6 let starým počítačem, nebo kde tedy děláme chybu? Předem moc děkuji za Vaše rady.
Vygoogloval jsem vám toto :
Zde je český překlad :
Nebo zkuste toto :
Zkuste připojit monitor k jinému počítači.Nebo zkuste připojit jiný monitor k tomu PC.Potom se ozvětě.
A může to být klidně i tou grafickou kartou... těžko říct...
A co jsem tak pročítal ty odkazy na Google,tak bych ten monitor vrátil,pokud je v záruce a koupil bych nějaký jiný.
Děkujeme za odkaty, prošli jsme si je a vypadá to, že si budeme muset vrátit starý dobrý klasický monitor. Tenhle jsme si půjčili od maminky, jí fungoval na starém ještě starším počítači úplně bez problému. A tak mě právě napadlo vzít monitor pod paži a jít ho vyzkoušet k sousedce. Zatím moc děkuji.
Ńo ale po zapojení do pc je tato hláška normální. Nepochopil jsem zda ten monitor po chvilce jede nebo nejede. Nicméně zrovna tu koukám do 6 let starého firemního pc a mam na něm wide 20´´ monitor a běhá normálně
Bylo nám jasné,že tato hláška bude asi normální,ale dělalo nám to téměř dva dny v kuse( což už se tak normální nezdálo), a nedalo se na počítači vůbec nic udělat, protože se to tam objevovalo v různých časových intervalech, ale poměrně často. Nicméně jsme zkusili (ne jednou) od počítače odpojit úplně všechno - myš, webkameru atd, pak jsme vše znovu zapojili, hlášku nám to házelo ještě asi půl dne a potom jako když utne a je problém sám vyřešen, už funguje jak má. Každopádně všem děkuji za reakce a přeji pěkný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.