Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý zámok na stránke gmail pošty

Od: katamama* odpovědí: 5 změna:

Podpísal Thawte Conzulting /Pty/ Ltd. - toto sú slová ktoré sa mi dajú vidieť po kliknutí zobrazenia malého zámku, ktorý niekedy sa objaví na prihlasovacej stránke emailu ktorý používam. Co to znamená? Chodí mi ktosi do pošty? Prosím odpovedzte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

3x

Buďte v klidu.;)Nikdo vám do vaší pošty neleze.*stop*Znamená to,že ten server má bezpečnostní certifikát.Je to kvůli vaší bezpečnosti.*placni*

Thawte Conzulting /Pty/ Ltd je firma,která vydává takové certifikáty a sídlí v Jihoafrické republice.

zurovac.adriaportal.com/...

google.cz/...

doplněno 14.11.09 17:40:

Thawte Conzulting /Pty/ Ltd se podepsal pod tento SSl certifikát.;)

doplněno 14.11.09 17:41:

Oprava : SSL certifikát

sondaw*
hodnocení

2x

Myslím, že nechodí, je to společnost, která vlastní certifikáty k ověření tvé identity. Instalace certifikátu u podporovaného poštovního klienta je automatická, najdeš to v Možnostech Internetu (IE) nebo v Nástrojích u FF pod důvěryhodnými certifikáty, měl bys tam mít i společnost Thawte

Víc se dočteš třeba tady.

zurovac.adriaport/...

pepyk93*

Sondaw má pravdu.Ještě jestli dovolíte poznámečku.Zdá se mi Sondaw,že jste tam vložila odkaz,který totožný s tím,který jsem o pár řádků výše vložil...:D

sondaw*

Omlouvám se, napsala jsem odpověď, odklepla Vložit a teprve potom jsem viděla, že už jsi odpověď napsal, jinak bych tam duplicitní odpověď nedávala. Dostaneš ode mne aspoň bod za dobrou odpověď a promiň

pepyk93*

To je naprosto OK.;)Děkuju,to jste nemusela...

doplněno 14.11.09 18:09:

Neomlouvejte se...

doplněno 14.11.09 18:29:

Váš hlas jsem vám oplatil...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]