Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta dat při defragmentaci?

Od: petroff* odpovědí: 1 změna:

Mám systemový disk C: (320GB) ze 2/3 plný a značně fragmentovaný. Abych urychlil proces defragmentace, napadlo mě mít (jediný) stránkovací soubor na druhém HDD. Ten má najeto víc jak 10let a trochu hřeje (49stupňů při volnoběhu).

Takže bych potřeboval vědět jednak jestli k nějakému zrychlení dojde (system XP, memory 1GB), dále jestli bych si neohrozil data na C disku, pokud by tento druhý disk nějak selhal.

PS. Mám na mysli normálni Win-System defragmentaci - pokud je nějaký externí program zaručující odolnost při výpadku, tak bych dlouho neváhal.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Být tebou,tak bych se do toho nepouštěl.;)Přece jenom 10 let starý HDD...radši bych to neriskoval a ten 2.HDD bych koupil nový.A pokud by k nějakému zrychlení přeci jenom došlo,tak by bylo podle mě dost malé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]