Nejste přihlášen/a.
Při spuštění počítače se mi nezapne LCD monitor/obrazovka je černá,jinak je pod napětím/.
K naskočení obrazu dojde až po několikátém restartu PC.
Nevím čím to může být,viry nejsou-snad naskakuje monitor až po zahřátí na určitou teplotu/3-5min./
Nebo se musí rahřát něco v PC? - se systémem nebylo manipulováno,závada se začala projevovat znenadání.
Mám W98-doposud plná spokojenost.
Nebo odchází nějaká součástka v PC?/jaká?/
Děkuji za případné odpovědi.
Podle mě odchází nějaká součástka.Jak dlouho máte tento PC? Viry to podle mne nebudou...
Perda byl rychlejší...
Taky si myslím,že jde něco do věčných lovišť/PC je staré/.
Jenom jsem chtěl zjistit je-li to minitor nebo PC,/kontakty zkonrolovány/.
Budu muset asi odzkoušet PC na jiném monitoru a monitor na jiném PC.
Ale než začnu laborovat,tak jsem se chtěl zeptat-třeba se někdo s podobnou závadou již setkal.
Monitor je ještě v záruce-při zapnutí svítí LED oranž/pohotovostní režim/,
po naběhnutí a opakovaném restartu se teprve rozsvítí modř/norm.režim/..
Může to způsobovat v podstatě jakákoliv součástka. Když po zapnutí nenajede monitor vydává PC nějaké zvuky - píská? Může se také jednat jen o špatný kontakt, zkuste nejprve kabely k monitoru na obou stranách odpojit, zkontrolovat kontakty a případně očistit a zase pořádně zapojit. Pokud to nepomůže pokračujte dále a odpojte v PC všechny komponenty ze základní desky (procesor, paměť, grafická karta, ...) a také očistěte kontakty a zapojte. Vnitřek skříně a chladiče s větráky zbavte prachu.
Tento problém sem měl také ale ted už funguje všechno jak má.Na tyto věci nejsem sice veliký odborník ale ona nemusí být chyba v monitoru ale může být chyba v bedně.Když jsem měl tento problém tak jsem myslel že mi kopletně odešel monitor pak se mi monitor podařilo nastartovat netrvalo to ani 4 minuty a monitor se mi sám od sebe vypnul.Když se mi zase podařilo monitor nastartovat tak jsem zkusil promazat počítač a odebrat nějaké nepotřebné programy a k tomu jsem použil CCleaner.A pomohlo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.