Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se monitor rozsvítí až po delší době?

Od: masnak* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Sice už to tu někdy bylo, ale v jiné podobě. Při startu PC mi dle sluchu normálně nabíhá systém, ale nerozsvítí se mi monitor. Po dokončení náběhu mi monitor několikrát problikne a až teprve poté se objeví normální obraz. s úvodní obrazovkou k přihlášení. Předtím se mi objevovalo klasické logo Windows, které se teď už neobjeví. Poradíte někdo?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

zkusil bych jako první zkontrolovat konektory, domáčknout karty, vysát vnitřek počítače.

perda*
hodnocení

0x

A monitor se zapne a je jen černá obrazovka, nebo se ani nezapne? Koukni na diodu signalizující stav zda se změní barva hned po zapnutí PC nebo až po nabootování OS.

masnak*

Konrolka je v klidovém režimu žlutá a po zapnutí PC se rozsvítí zeleně, ale obraz nenaběhne, až po delší době, po bootování. Je zajímavé, že jsem zkusil restart a PC mi úplně normálně nabíhal tak, jako před touto závadou.

Petr

masnak*

Včera jsem dotahoval všechny kabely od monitoru v PC , zdál se mi ten hlavní trochu povoilen a ejhle, start PC s monitorem naprosto vpořádku. Jásal jsem, že jsem bez problému před Vánocema a dnes ráno mi zmrzl úsměv. Dělá to samé. Akorát je nějaká divná ta kontrolka na monitoru. Nerozsvítila se žlutě, ale rovnou zeleně a tak nějak divně problikává. Až po nabootování systému se pak rozsvítí obrazovka s přihlašovacími údaji , ale ještě předtím si tak 2-3x probikne, jako , že jo a né. Divné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]