Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvd nejde zvuk

Od: milan606 odpovědí: 4 změna:
poraďte prosím, pustím na PC dvd film a nejde zvuk, ale ještě předevčírem šel. stejně se chová REAL PLAYER I WMP10. přitom všechny ovladače zvuku co jsem našel jsou na max. Když pustím cd s filmem, tak je OK. Mechanila je LG rok stará.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Hele, nic se neděje bez příčiny (i když někdy o tom vážně pochybuji :)). Projdi si co jsi včechno dělal ty dva dny zpět (instalace, odinstalace, konfugirace...) a zkus z toho najít souvislost s DVD. Pokus můžeš, dá se použít ještě finkce Windows Obnovení systému.
milan606
hodnocení

díky, dobrá rada. odinstaloval jsem předtím WINDVD a ten s sebou vzal i ovladač zvuku *bzum*. Když jsem ho nainstaloval znovu, už je to OK. Hned na začátku instalace napsal : instaluji ovladač zvuku DVD.
cica*
no jo, ale co je to WINDVD a jak ho vezmu?
WinDVD je program na přehrávání DVD filmů. Najdeš ho zde:
www.intervideo.com/jsp/Home.jsp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]