Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejede mi QIP 2005 (klient protokolu ICQ)

Od: webhope* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Kontextová informace:

Před časem jsem pro ICQ užíval klienta QIP2005 (myslím že to byla verze 8040). Byl jsem s tímto programem velice spokojen, i když má nízkou bezpečnost - je ale velice přehledný, má možnost třídit kontakty do skupin. Prosím neraďte mi, že si mám stáhnout nejnovější verzi nebo jiného klienta.

Technické informace:

Ten klient mi ještě před měsícem jel, ale pak se mi zhroutil Windows a musel jsem všechno přeinstalavat. Instalačku na QIPa mám, ale je třeba tam hodit ještě nějaký "hack" či "crack" který to odblokuje. Od určitého datumu totiž server QIPu začal blokovat ty staré klienty a chtěli nás tak donutit k používání té nové verze Infinitum (vše freeware). Ale nemohu ho najít a už nevím odkad ho stáhnout.

Nevíte tedy kde najít ten hack, který umožní používat tu starou verzi 8040 nebo jemu podobnou?

Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já používám qip infium 9000beta který snad již 4 roky starý a to pro svou přenositelnost na usb disku.Stačilo přepnout aby se serveru identifikoval jak qip 2005 tipuju že to bude stehně jednoduché..a všechny různéqipy lze stáhnout na www.stahuj.cz

webhope*
hodnocení

Už jsem to vyřešil, stáhl jsem verzi 8094 (čili 2005) a tento mi plně vyhovuje a je funkční

ICQ svůj protokol občas aktualizuje a proto bývají starší verze QIPu nefunkční. Vždy je dobré instalovat poslední dostupnou verzi která si s aktualizovaným protokolem ICQ poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]