Nejste přihlášen/a.
Zdar lidi mam jeden velký problem vubec mi nejde zvuk pravdepodobne sem si vymazal ovladace na zvukovou kartu a origo cd nemam mam zvukouvou kartu soundmax prosim poradte co stim?predem dekuju
tohle sem slyset prave nechtel a doufal sem ze to nebude nutny ale co se da delat...dekuju moc za rady a snady vazim si toho diky
Řadice jsou v poradku dnes jsem na to koukal...to je tim ze ja vul si omylem odinstaloval komplet zvukovy zarizeni SOUNDMAX zmizla mi i ikona ve spodni liště pro ovladani hlasitosti nemam ted v PC zadny zvukovy zarizeni asi tak...
Ok stahnu a naistaluju uvidime jestli to pomuze doufam ze jo pac reinstalaci win... se mi delat nechce diky moc
tak sem stahl ovladac z te stranky kterou jste mi poslala a dopadlo to asi takhle: Instalace probehla bez problemů i mi pribila ikona v liste pro ovladani zvuku uz mi to nehlasi ani zadnou chybu me mi chybi zvukovy zarizeni ale zvuk stale nejde koukal sem ze ovladac je z roku 2003 ale to asi nema na to vliv ze? cim to muze jeste byt sem z toho uz zoufalej
Tak co chlapy?
to se mi ted taky ukazuje kdyz spustim pocitac tak mi nabehne automaticky nejaka instalace hardweru ale vzdycky neuspesne...nemuze to byt taky tim ze sem mel v PC zapojenou pridavnou zvukovou kartu 5.1?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.