Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi zvuk

Od: mvajnar* odpovědí: 19 změna:

Zdar lidi mam jeden velký problem vubec mi nejde zvuk pravdepodobne sem si vymazal ovladace na zvukovou kartu a origo cd nemam :( mam zvukouvou kartu soundmax prosim poradte co stim?predem dekuju

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podívej se na stránku výrobce tvého notebooku, tam bude ovladač ke stažení.

mvajnar*
hodnocení

Ja notebook nemam mam PC a je od výrobce ASUS

lordslayer*
hodnocení

0x

Zkuste dát vyhledat v googlu "soundmax driver" a zkuste nějaký stáhnout. Na konkrétní radu musíte zadat více údajů.

mvajnar*
hodnocení

jake udaje potrebujete protoze vcera se mi podarilo najit driver na soundmax kartu a napsalo mi to nejakou chybu sem vazne uz v koncich nevim co stim...:(

lordslayer*
hodnocení

0x

No jaký máte operační systém a jaká přesně je to karta. Pokud je integrovaná, tak jaká je to přesně základní deska.

mvajnar*
hodnocení

Operační systém mam XP Profesional jinak integrovana karta to je viz nazev: SOUNDMAX INTEGRATED DIGITAL AUDIO a zakladní deska je: ASUS A7V8X-X

lordslayer*
hodnocení

0x

zkuste např. stáhnout a nainstalovat ovladače odsud:

www.czechcomputer/...

mvajnar*
hodnocení

Tak jsem to stahl naistaloval a porad nejde zvuk :( nemam ani v dolni lište ikonu pro ovladani hlasitosti a media player mi hlasi chybu ze nemam zvukove zarizeni naistalovane v pc kdyz chci prehrat mptrojky...:(

lordslayer*
hodnocení

0x

mno ještě můžete zkusit obnovu systému z doby, kdy to fungovalo. popř. reinstal system

mvajnar*
hodnocení

tohle sem slyset prave nechtel a doufal sem ze to nebude nutny ale co se da delat...dekuju moc za rady a snady vazim si toho diky:)

celp*

Ještě taková maličkost.Správce zařízení říká o řadičích zvuku co?

mvajnar*
hodnocení

Řadice jsou v poradku dnes jsem na to koukal...to je tim ze ja vul si omylem odinstaloval komplet zvukovy zarizeni SOUNDMAX zmizla mi i ikona ve spodni liště pro ovladani hlasitosti nemam ted v PC zadny zvukovy zarizeni asi tak...:(

celp*

Dejte vyhledat nový hardware.

Ovladač pro příslušný operační systém je ke stažení v sekci Download zde:

asus.com/...

mvajnar*
hodnocení

Ok stahnu a naistaluju uvidime jestli to pomuze doufam ze jo pac reinstalaci win... se mi delat nechce diky moc:)

mvajnar*
hodnocení

tak sem stahl ovladac z te stranky kterou jste mi poslala a dopadlo to asi takhle: Instalace probehla bez problemů i mi pribila ikona v liste pro ovladani zvuku uz mi to nehlasi ani zadnou chybu me mi chybi zvukovy zarizeni ale zvuk stale nejde koukal sem ze ovladac je z roku 2003 ale to asi nema na to vliv ze? cim to muze jeste byt sem z toho uz zoufalej:(

doplněno 15.11.09 11:17:

Tak co chlapy?

lordslayer*

reinstal system *cert*

mvajnar*
hodnocení

to se mi ted taky ukazuje kdyz spustim pocitac tak mi nabehne automaticky nejaka instalace hardweru ale vzdycky neuspesne...nemuze to byt taky tim ze sem mel v PC zapojenou pridavnou zvukovou kartu 5.1?

A jak to vypadá ve správci zařízení? Kolik ktam je chyb? Stáhl jsi správný ovladač? Odinstaloval jsi ovladačna tu přídavnou zvukovku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]