Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám nootbooka Compaq Presario CQ6O.Měl jsem tam vir ,který nešel odvirovat.Vše jsem vymazal a nainstaloval Vistu homepremium ale na internetu mám červený křížek.Dám připojit se k síti objeví se mi systém widows nenazl sítě..Diagnostika mi napíše nainstalujte sítový hardware a zkontrolujte správné ovladače.a tam jsem jaksi v koncích jak to udělat a jaké správné ovladače?Poradí mi prosím někdo?Děkuji
Internet se neinstaluje, na internet se připojuje a to přes správně nastavené síťové připojení. Na to aby jsme ti pomohli nám musíš dodat informace, někdy stačí naistalovat ovladače na síťovku a připojit se, jindy je potřeba nastavid ještě IP, masku, bránu a dns podle papírů od poskytovatele internetu. Jsi určitě připojen bezdrátově?
Otevři Ovládací panely>Systém>Správce zařízení>Síťové adaptéry>rozbal rozevírací seznam, klepni pravým tlačítkem na adaptér>Vlastnosti a dej aktualizovat ovladač
doplněno 10.11.09 18:51:Pokud systém síťový adaptér ani tak nenajde, stačí ho stejnou cestou, jak jsem napsala, zakázat a opětovně povolit - vlastní zkušenost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.