Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ,nejdou odesílat soubory

Od: adoniska® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Mám nainstalované ICQ už 4 roky a nikdy problémy nebyly,ale teď asi 2 měsíce mi nejdou odesílat soubory a když s někým mluvím,tak ten na druhé straně mě neslyší,ale já ho krásně.Můžete mi poradit čím to je?To samé mám i na Skype,akorát že odtud mi soubory odesílat jdou,ale druhá strana mě neslyší.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fjuryy*
hodnocení

0x

Ahooj, skus se podívat jestli máš dobře nastavené icq možno je že se dělali nějaké aktualizace, k tomu skypování podívej se jestli máš dobře zastrčenej mikrofon, nebo ej taky možné že se přepálil konektor v PC tam kam se dáva mikrofon...nebo může být rozbitej mikrofon... :o) Pá

hodnocení

Ahojky,díky za odpověď.A jak mám zjistit ty aktualizace?Mikrofon mám zabudovanej v noťasu,kterej mám skoro novej.:(

pepyk93*
hodnocení

0x

Není náhodou chyba někde na druhé straně?:) Co se zobrazuje tomu,komu píšeš?

hodnocení

Ahojky,díky za odpověď,ale chyba je určitě na mé straně,protože všichni mi posílají soubory bez problémů,jenom mě se pořád ukazuje že soubory se nepodařilo odeslat.:(

pepyk93*
hodnocení

0x

A používáš ICQ 6 (nebo jinou verzi)? Co zkusit nějakou alternativu konkrétně třeba Mirandu nebo QIP?

hodnocení

Už jsem to odinstalovala,neměla jsem na to nervy,měla jsem verzi 6.5 a nainstalovala jsem si Pidgina a teď se s tím peru,zatím nevím jak na to.Díky moc za ochotu pomoci.:)

pepyk93*

Jaký máte problém s Pidgenem? Spíše bych doporučoval Mirandu nebo QIP...:)

hodnocení

Qipa jsem měla,ale z něho se nedá volat.Na Pidginovi mi nejde nějak založit účet,ale čtu tady nějaké rady,tak snad se mi to někdy podaří.A z Mirandy se dá volat,a myslíte že je lepší jako ten Pidgin?

pepyk93*
hodnocení

0x

Doporučoval bych změnit ICQ klienta a potom uvidíte...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]