Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám nainstalované ICQ už 4 roky a nikdy problémy nebyly,ale teď asi 2 měsíce mi nejdou odesílat soubory a když s někým mluvím,tak ten na druhé straně mě neslyší,ale já ho krásně.Můžete mi poradit čím to je?To samé mám i na Skype,akorát že odtud mi soubory odesílat jdou,ale druhá strana mě neslyší.
Ahooj, skus se podívat jestli máš dobře nastavené icq možno je že se dělali nějaké aktualizace, k tomu skypování podívej se jestli máš dobře zastrčenej mikrofon, nebo ej taky možné že se přepálil konektor v PC tam kam se dáva mikrofon...nebo může být rozbitej mikrofon... :o) Pá
A používáš ICQ 6 (nebo jinou verzi)? Co zkusit nějakou alternativu konkrétně třeba Mirandu nebo QIP?
Už jsem to odinstalovala,neměla jsem na to nervy,měla jsem verzi 6.5 a nainstalovala jsem si Pidgina a teď se s tím peru,zatím nevím jak na to.Díky moc za ochotu pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.