Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím může mi někdo poradit, jak mám otevřít poslaný soubor ve VordPad? Pokud je přípona pps tak to otevřu, v dokumentu ne, napíše mi to že nelze číst grafiku nebo se mi otevře okno s kostičkami, půlky písmen. Nevím si s tím rady, jsem samouk, souborů mi chodí denně plno ale nic nevidím a jsou to jen recepty. Děkuji za radu.
Dobrý den,přijde mi,že jste spletl více věcí dohromady.Soubory vytvořené ve WordPadu (poznámkovém bloku) mají většinou koncovku .*txt (nebo .*rtf).Pps bývají prezentace (soubory) vytvořené v MS Powerpoint.
Můžete sem prosím hodit nějaký screenshot (nebo alespoň podrobněji popsat problém a pokud možno tak s přesným zněním těch chybových hlášek).
Pokud se Ti ve WordPadu otvírá text složený s kostiček a jakési čínské čajové lístky, chybí Ti pravděpodobně font (druh písma), kterým je text napsán. Doporučuji domluvit se s tím, kdo Ti recepty posílá, ať je píše ve Wordu a nějakým běžným fontem. Do Wordu se dají zkopírovat i obrázky.
A ještě odkaz na nejčastěji používané přípony souborů, aby ses v tom orientoval.
Pokud vám přijde dokument v programu, kt. nemáte, můžete si ho online převést na www.zamzar.com na formát, kt. potřebujete. V prvním okýnku si nastavíte v prohlížeči místo, kde máte v počítači tento dokument uložen, ve druhém pak nastavíte příponu, kt. chcete mít (tedy ve kterém programu to chcete mít konvertováno), do 3. okýnka vložíte email a ve 4. potvrdíte, pak vám přijde na email link, až to bude hotové a tam bude odkaz, kde to máte ke stažení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.