Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna zvuku u Pošťáka

Od: papene* odpovědí: 16 změna:

:)Dá se změnit nastavení zvuku u příchozích mailů,než jsou uvedeny?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

ano, v TB třeba Nástroje>Možnosti>Obecné>Vlastní zvuk

sondaw*
hodnocení

0x

Pokud myslíš nastavení zvuku u Pošťáka, tak ho otevři, nahoře v rohu klepni na Pokročilé, v nabídce potom Vybrat zvuk a najdi si v PC zvuk, který chceš pro upozornění na maily používat

papene*
hodnocení

*hej*Děkuji,tak to kupodivu znám a umím, ale myslela jsem úplně jiný zvuk od někud stáhnout.

Jestli to vůbec jde.

sondaw*

Zvuky si můžeš stáhnout na netu a uložit v PC do své složky a odtud používat.

Zadej do google downloads sound effects a vybírej, třeba

www.mediacollege./...

www.sounddogs.com/

www.a1freesoundef/...

downloadsoundeffe/...

papene*
hodnocení

*ua*Tak to jsem myslela.Jen aby mě to šlo a je to ok.*modla*

Dík.*palec*

papene*
hodnocení

Je to bezva, ale vše v angličtině.*zed*A to je problém*sok*

sondaw*

Zdravím, u zvuku je to přece jedno, stáhni, pokud je na stránce možnost ukázky, tak to zkus a jinak u toho snad čeština není potřeba? Co přesně potřebuješ?

papene*
hodnocení

Upozornění na Mail,jiné zvuky než jsou uvedeny v pošťákovi.Moc si vybrat a po poslechu a uložit.

Toť vše.Tak to zkusím jak radíš.*modla*

sondaw*

Podívej, třeba tady:

www.mediacollege./...

Vyber si zvuk, který chceš, udělej si v PC složku a do ní stahuj všechny zvuky, které na stránkách najdeš. Potom si složku otevři a jeden po druhém vyzkoušej, který se ti nebude líbit, hned přes Delete smaž. Ty, které ti nakonec zůstanou si všechny přesuň do složky, kde máš zvuky normálně uložené

papene*
hodnocení

*palec*Bezva,vyzkouším.

Děkuji*placni*

papene*
hodnocení

*smich*Tak se podařilo.Je tam toho strašně moc.

Ještě jednou dík*hej*

sondaw*

Nemáš za co, musíš zkoušel a nevyděsit se, když vidíš angličtinu:)

papene*
11.11.09 14:50
hodnocení

*klik*ano,budu*uf**palec*

papene*
hodnocení

Proč když ztáhnu zvuk v MP3 tak ta nejde?Přehrát ano,ale když ji nastavím tak se nepřehraje.

sondaw*

Zdravím, normálně formát mp3 v systému přehraješ (přehrávač, kodeky), systémové zvukové soubory se ukládají (snad na všech systémech) ve formátu wav, proto i v nabídce pro přiřazení zvuku k určité situaci najdeš zvuk v tomto formátu, nikoliv mp3

papene*
hodnocení

Díky,zase jsem chytřejší.Někde jsou uvedeny oba formáty najednou a někde jen jeden z nich.Používám jen wav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]