Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s explorer.exe atd...

Od: andsony odpovědí: 2 změna:
Dobrý den , můj problém s PC spočívá v tom,že když ukončím průzkumníka(explorera),tak mi okamžitě naskočí dial.okno, že v aplikaci explorer.exe došlo k problému a je třeba jej zavřít,přitom už je zavřený..ohlaste tento problém aplikaci Microsoft...na odkaz klepněte sem hlásí tuto chybu

EventType : BEX P1 : explorer.exe P2 : 6.0.2900.2180 P3 : 41107ece

P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 02610108

P8 : c0000005 P9 : 00000008

...nevím si s tím rady.

Druhý problém je ve Win. system32/browsela.dll...nemá tam být a nelze odstranit ani v nouzovém, ani v DOS. Prosím poradte, budu vděčný... s pozdravem Andsony

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
K tomu druhému problému: Zkus použí program Unlocker nebo dej HDD do jiného PC aby z něho Windows nebootovaly a pak soubor jednoduše smaž.

josi.ow*
hodnocení

0x
Nedá se tak úplně říct, že explorer=průzkumník. On je to vlastně základ operačního systému. A od něj můžeš čekat úplně všechno. Vzpomínám si, jak se mi nezdařila inicializace taskgmr.exe (Správce úloh). Když nepomůže Ctrl+Alt+Del, tak co teda? Ale k problému. Jestli máš legální Windows, použij Odbornou pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]