Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakej hosting na Joomlu

Od: petr0007* odpovědí: 3 změna:

Prosím poradte mi, jakej free hosting by šel na Joomlu...právě já sem si nainstaloval joomlu na ic.cz ale nejde tam doinstalovat ten modul Virtuel Mart( eshop) prosím napište jekej by se mi hodil ten hosting ..děkuji moc ...nejprve to chci vyzkoušet na free a pak bych přešl na placený..;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

teslan*
hodnocení

1x

Ale ale nie je pravda, že joomla nebeži na free hostingoch dobre. Ide hlavne o reklamu. na joomlu je z CS-SK free hostingoch najlepšia endora.cz. existuje ale množstvo zahraničných hostov, ktoré su fakt super, ale niektorí ich nechcú využívať. ja osobne som celkom spokojný s malým hostingom mwzaf.com. servery sú rýchle ale majú pomalý ping, čo sa môže javiť neohrabane. ale podporuje všetko možné. Ale pokiaľ ide najmä o rýchlosť tak naozaj - endora je najlepšia. malá reklama na pätičke určite nebude vadiť. beží to tam skvelo. ak na joomle zlyhá inštalácia doplnku, sú tu tri možnosti - zlá inštalácia joomly, stará databáza na hostingu a maximálna veľkosť uploadovaného súboru v php config - v tom prápade odporúčam nahrať doplnok cez FTP do temp a zvoliť "instalovat z umístnení" *klik*

doplněno 20.12.09 18:52:

ehm.. ešte je štvrtá možnosť - podpora starého php ale s tým na IC problém nie je.

radkul
hodnocení

0x

Já už jsem jich vyzkoušel více a zatím nejlépe šlape na www.hostuju.cz . Je fakt ,že na Banan.cz ať jsou jakékoli negativní recenze , tak i zákaznická podpora funguje dobře , akorát si budete muset zvyknout , že s vámi jednají ,jako kdybyste dělal s Joomlou a prakticky s PHP od malička,nějak si neuvědomují ,že každý někdy začíná. Ale je pravda že na placeném serveru to jede bezproblémově ,protože joomla vyžaduje mít vypnuté "safe mode"a na free hostingu to neni. Teď tam mam rozdělané stránky www.butterfly.7u.cz a jsem zatím spokojen. A co se týče shopu , tak bych si tam dal rovnou celé "eCommerce_cs-cz"a máte tam všechno co potřebujete.

vitakappa
>tak bych si tam dal rovnou celé "eCommerce_cs-cz"
Jo, je tam vše potřebné a dá se z toho postavit dost dobrý e-shop, ale qůli tomu sem nepíšu. - Hosting doporučuji jednoznačně iSOL, chodí nejlépe a není nějak moc drahý, na free hostinzích Joomla nechodí a nikdy ani chodit nebude, prostě to nejde. U iSOLU toho hostuju hodně a vše k naprosté spokojenosti a konkrétně .htaccess v tom balíčku eCommerce_cs-CZ je vyladěný právě pro iSOL, na jiných hostinzích budeš muset občas nějaké příkazy vypnout a pak už to není ono.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]