Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání souborů z ICQ

Od: nornik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer.Poradte mi prosím,jak nastavit odesílání souborů z ICQ.Když chci poslat fotky.písničku-prostě cokoli,objeví se,že soubor nelze odeslat.Přitom dříve to šlo.Děkuji.Mám vistu.

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zdravím, tohle byl jeden z důvodů, kvůli kterému jsem přešla na Mirandu. Jednou soubory odeslat šly, 10x ne, jednou jsem se připojila na ICQ v pohodě, potom zase několikrát ne. Problémů bylo čím dál víc, teď už mám několik let Mirandu a nemám žádné

nornik*
hodnocení

Děkuji-a můžeš napsat jakou Mirandu si mám stáhnout na Vistu-Byl bych raád,kdyby byl v češtině-ale to chci asi moc,že.Míra*palec*

sondaw*

Miranda funguje na Vistě bez problémů, mám Vistu Home Premium, každá verze je integrovaná do češtiny

tady stáhneš spoustu pluginů v češtině a můžeš si Mirandu upravit podle svých představ

miranda-easy.net/

Tady stáhneš vlastní program Miranda IM v0.8.9

www.miranda-im.or/...

doplněno 07.11.09 12:07:

Tady jsou k dispozici další pluginy, témata ap.

addons.miranda-im/...

Chtěla jsem se zeptat,jestli jde přes Mirandu i volat jako z ICQ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]