Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Poradte mi prosím,jak nastavit odesílání souborů z ICQ.Když chci poslat fotky.písničku-prostě cokoli,objeví se,že soubor nelze odeslat.Přitom dříve to šlo.Děkuji.Mám vistu.
Díky
Zdravím, tohle byl jeden z důvodů, kvůli kterému jsem přešla na Mirandu. Jednou soubory odeslat šly, 10x ne, jednou jsem se připojila na ICQ v pohodě, potom zase několikrát ne. Problémů bylo čím dál víc, teď už mám několik let Mirandu a nemám žádné
Děkuji-a můžeš napsat jakou Mirandu si mám stáhnout na Vistu-Byl bych raád,kdyby byl v češtině-ale to chci asi moc,že.Míra
Miranda funguje na Vistě bez problémů, mám Vistu Home Premium, každá verze je integrovaná do češtiny
tady stáhneš spoustu pluginů v češtině a můžeš si Mirandu upravit podle svých představ
Tady stáhneš vlastní program Miranda IM v0.8.9
doplněno 07.11.09 12:07:Tady jsou k dispozici další pluginy, témata ap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.