Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skener HP Scanjet 3970

Od: znalec7788 odpovědí: 2 změna:

Přeinstaloval jsem celý počítač-používám OS Windows XP (včetně SP1,2 a 3) a nainstaloval ovladače a ovládací program pro skener HP Scanjet 3970.Při pokusu o otevření ovádacího programu skeneru se však vůbec neobjevovala základní nabídka pro skenování( co a kam skenovat).Z webu HP jsem tedy stáhnul nejnovější ovladača a ovládací program a tento nainstaloval na PC.Opět se však základní nabídka nezobrazovala a tak mě napadlo,zkusit odinstalovat SP3 a ejhle,základní nabídka se najednou objevila v plné kráse.Zkusil jsem tedy spustit skenování napřed obrázku a potom i dokumentu,ale vždy se objeví okno s oznámením " CHYBA 30 " a skenovací program se zastaví. Prosím,umí mi někdo poradit co s tím a nebo, kde dělám nějakou chybu? Všem za každou odpověď předem mnohokráte děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Po odinstalování SP3 znovu nainstalujte ty nové drivery, protože patrně se ten konflikt tou odinstalací vyřešil jen z půlky.

tunisian*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nedávno jsme řešili podobný problém, kdy se nezobrazovalo okno spuštěného HP Directoru (HP Správce). Pokud se Vám děje to samé, potíž není v SP3, ale v novější verzi Internet Exploreru 7 (ona verze s možností brouzdat v několika panelech v okně jednom) a HP už vydala opravu této chyby: bit.ly/... . Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]