Nejste přihlášen/a.
Přeinstaloval jsem celý počítač-používám OS Windows XP (včetně SP1,2 a 3) a nainstaloval ovladače a ovládací program pro skener HP Scanjet 3970.Při pokusu o otevření ovádacího programu skeneru se však vůbec neobjevovala základní nabídka pro skenování( co a kam skenovat).Z webu HP jsem tedy stáhnul nejnovější ovladača a ovládací program a tento nainstaloval na PC.Opět se však základní nabídka nezobrazovala a tak mě napadlo,zkusit odinstalovat SP3 a ejhle,základní nabídka se najednou objevila v plné kráse.Zkusil jsem tedy spustit skenování napřed obrázku a potom i dokumentu,ale vždy se objeví okno s oznámením " CHYBA 30 " a skenovací program se zastaví. Prosím,umí mi někdo poradit co s tím a nebo, kde dělám nějakou chybu? Všem za každou odpověď předem mnohokráte děkuji.
Dobrý den. Nedávno jsme řešili podobný problém, kdy se nezobrazovalo okno spuštěného HP Directoru (HP Správce). Pokud se Vám děje to samé, potíž není v SP3, ale v novější verzi Internet Exploreru 7 (ona verze s možností brouzdat v několika panelech v okně jednom) a HP už vydala opravu této chyby: bit.ly/... . Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.