Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na instalaci Office

Od: malvinka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

prosím o pomoc mám instalační cd MIcrosoft Office 2007 pro studenty a domácnost, našla by se nějaká dobrá duše a pomohla mi krok po kroku s instalací do PC. Nikdy jsem tuto činnost neprováděla. Díky moc za pomoc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

4x

Malvinko,když vložíš CD do jednotky,instalátor tě krok po kroku povede.Uděláš jen,co po tobě bude chtít.Jen pozor,když řekne ano,nebo ne,rozmysli si,co klikneš.

JABRAKA

hodnocení

2x

Tady to máš popsané přímo od výrobce:

office.microsoft.com/...

malvinka*
hodnocení

zlatíčka děkuji

doplněno 06.11.09 11:18:

Jdu na to modlete se*andel*.

doplněno 06.11.09 11:52:

Konfigurace úspěšně dokončena.*jasne* Jen mi vrtá hlavou *nevi*info na obalu -1. Vyhledejte kód Product Key na zadní straně obalu media , budete jej potřebovat v průběhu instalace. Nic po mě nebylo požadováno*ee*

jabraka*
hodnocení

0x

Mám dojem,že Mofice byl letos uvolněn.Někde jsem na netu o tom četl.

JABRAKA

Teď by mě zajímalo jak to myslíš :)

jabraka*

Nu asi jsem myslel verzi 2007,ale ta je jen v 60 denní zkušební zdarma.Dnes je k dispozici už ve verzi 2010 a také zkušební.

JABRAKA

Ano, volná ale na 60 dní ;)

malvinka*
hodnocení

Díky za info, očekávala jsem složitější technologiii.

Pěkný den Jabrako.

schery*
hodnocení

0x

Chcete-li zkontrolovat verzi pomocí instalačního CD, postupujte takto:

1. Vložte sady Office XP CD-ROM do jednotky CD nebo DVD.

2. Klepněte na tlačítko Začít, Klepněte na tlačítko Všechny programy, A pak pod Příslušenství, Klepněte na tlačítko Windows Explorer.

3. V levém navigačním podokně My Computer, Klepněte na CD nebo DVD ikonu v Průzkumníku Windows zobrazit soubory.

4. V pravém navigačním podokně vyhledejte. Msi.

Pokud vaše instalace je zkušební verze. Msi název souboru je "tri" připojí k ní (například Protri.msi). Plná verze má "ret" připojené k. Názvu souboru MSI (například Proret.msi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]