Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikony systémové nápovědy

Od: sondaw* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny a tentokrát se obracím s prosbou o pomoc já.

Mám Vistu Home Premium 64bit a před nedávnou dobou jsem zjistila, že se mi v systémové nápovědě (Start>Nápověda a podpora) přestaly zobrazovat ikony. Není to žádný závažný problém, všude jinde se zobrazují jak mají - ikony i obrázky, ale nemám ráda, když něco nefunguje a nevím proč.

Obnovení systému nepomohlo, prošla jsem všechna nastavení co mne napadla, mám poslední verzi FlashPlayeru i Javy.

Mám sice zálohu systému Acronisem, kterou zřejmě vše iopravím, ale přece jen bych byla ráda, kdyby s tím měl někdo zkušenost a napsal, co jsem provedla, smazala nebo zakázala

Děkuji všem

sondaw

Ikony systémové nápovědy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jen pokus, zkoušela jsi promazat různé cache, třeba oblíbeným ccleanerem? Dělá to i pod jiným uživatelem? Jsou to jen pokusy :)

sondaw*
hodnocení

Ahoj, pročistila jsem PC CCleanerem, Malwarebytes Antimalware, Spybotem, dělá mi to jak při otevření nápovědy přes IE, tak přes FF, ale jen u nápovědy, u ničeho jiného. Zakázala jsem všechny doplňky i ActiveX na IE a postupně je zase povolola, už mne opravdu nic nenapadá

doplněno 06.11.09 00:20:

Zapomněla jsem dodat, dělá to i v nouzovém režimu, kontroly mi nenašly ani mrťu, všechno v PC funguje jak má, ovšem všechno, kromě zatracených ikon. Jak jsem psala, není to nic důležitého nebo omezujícího, ale není to normální, proto hledám, co to způsobilo. PC nebyl zavirován už tak dlouho, že ani neumím odhadnout, kdy to bylo naposled. Možná jsem při čištění smázla něco, co jsem neměla, ale vracela jsem i zálohu registru, kterou nám udělanou a výsledek opět nula.

Ahoj, fakt netušim, ale taky to mohla zvorat nějaká aktualizace protože ve win se nedivim už skoro ničemu :) Uvidíme co tu vyleze za nápady

sondaw*
hodnocení

Díky, na to jsem myslela už taky, protože nového jsem neinstalovala nic, třeba po dalších aktualizacích bude po problému

sondaw*
hodnocení

Zdravím, protože jsem napsala dotaz, považuji za slušné napsat, když je problém vyřešený.

Celý problém byl ve staré verzi Microsoft Silverlight (jedna z aktualizací), při poslední kontrole vypsal CCleaner neplatné klíče v registru.

Po odinstalování a instalaci poslední verze byl problém s nápovědou vyřešený a všechno se již zobrazuje jak se zobrazovat má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]