Nejste přihlášen/a.
Mně se zdá, že nefunguje port na té flashce, Schery...
doplněno 06.11.09 15:49:Zkusila bych firmu na záchranu dat, nebo servis či reklamaci. ALe já měla stejný problém a rovnou mi ji vyměnili. Na data jsem se zeptala, ale bylo mi řečeno, že je to prakticky nemožné, tak jsem dál nepátrala, neměla jsem tam nic důležitého.
Někdy stačí flashdisk lépe zastrčit. Potom bych zkusil flashdisk do jiného portu na jiném počítači. Na počítačích může být v operačním systému Windows zakázán přístup z USB.
Ale bohužel, ač se zdá, že tyto šikovné klíčenky jsou trvalé stává se, že odejdou. Zejména takové ty levnější "za akční ceny" a neznačkové. Tam je to dost časté. Mě i několika mým kolegům již flashky odešly. Tudíž doporučuji občas důležité data z nich zálohovat někam na disk svého domácího PC. Používám flashdisky od Kingstone a celkem jsem s nima spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.