Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalece her

Od: kente40* odpovědí: 3 změna:

*plac*

Nedávno jsem si nainstaloval systém Windows XP Profesional verze 2002 a při instalaci her NSFU,NFSMV nebo CALL OF DUTY mi počítač hlásí,,INICIALIZACE APLIKACE (0xc0000006) SE NEZDAŘILA"a nemohu pokračovat dál.Ví někdo o jaký problém se jedná a co mám dělat,abych mohl v budoucnu instalovat hry bez problémů.Předem díky za pomoc. Petr.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
hodnocení

0x
Hledal jsem to jak dlouho ale odpověděď jsem nenašel:( Také se mi to stalo nebylo to u hry, ale šlo taky o nějakou aplikaci. Na netu jsem jen zjistil, že mají stejný problém masy lidí:(

hodnocení

0x
Nepíšeš, jestli máš nainstalovaný nějaký service pack. Zkuste ještě nainstalovat SP2 pro WinXP a pokusit se znovu o instalaci. Zkusil bych ještě čitelnost nosiče.

hodnocení

0x

A vsadim se ještě že je ten systém cracknutej- pirátská edice

a nebo pokud náhodou ne tak

1) nabořený windows, nebo něco nekorektně naistalováno, či tam jě nějaká aplikace co to mrví
2)chyba v HW- např špatná paměť, podobné věci to způsobuje...
3)nemáš originál hru a kopie je špatně udělaná (sorry ale to je fakt a vyloučit to nelze,zvlášť když neřekneš zda to jinde běhá)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]