Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třepající se internet?

Od: frogi* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám problém s internetem... když ho spustím třese se mi okno internetu směrem nahoru a dolu a vyloženě jen to okno s informacemi, nástrojová lišta a ten zbytek jsou v pořádku nevím čím to je.. Nevíte čím by to mohlo být?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ackar*
hodnocení

0x

Prohlížeč? Jestli máte IE, tak zkuste obnovit původní nastavení. Mohlo by to pomoci.

frogi*
hodnocení

používám Mozzilu

ackar*

Dělá to i IE? Nepomohl reinstall?

sondaw*
hodnocení

0x

Dělá mi totéž Mozilla od verze 3.5

Pokud použiji nižší verzi - 3.014, 3.015...je všechno v pohodě

petr123*
hodnocení

0x

Všechny stránky nebo jen nějaké konkrétní? Jestli to dělají všechny tak bych tipoval na nějakého nechtěného broučka v počítači, je potřeba ho projet pár antiviry a antispywary...

frogi*
hodnocení

mám verzi 3.5 a dělají to jen některé ale bohužel ty co používám nejčastěji...

sondaw*

Také mi to dělaly jen některé a broučka v PC nemám, u verze (momentálně) 3.015 a předtím 3.014 mi to nedělalo.

Počítač je pravidelně kontrolován Esetem, MalwareBytes Antimalware a Spybotem, dokud nepřejdu na verzi 3.5 a vyšší, je všechno v pořádku. Takže jsem to přestala řešit a používám verze nižší jak 3.5

celp*
hodnocení

0x

A co grafika? Je dostatečně výkonná?

sondaw*

Pokud by to bylo grafikou, proč by mi to dělalo jen u verze 3.5 a výš a u nižších verzí se to neobjevilo ani jednou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]