Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s internetem... když ho spustím třese se mi okno internetu směrem nahoru a dolu a vyloženě jen to okno s informacemi, nástrojová lišta a ten zbytek jsou v pořádku nevím čím to je.. Nevíte čím by to mohlo být?
Děkuji
Všechny stránky nebo jen nějaké konkrétní? Jestli to dělají všechny tak bych tipoval na nějakého nechtěného broučka v počítači, je potřeba ho projet pár antiviry a antispywary...
Také mi to dělaly jen některé a broučka v PC nemám, u verze (momentálně) 3.015 a předtím 3.014 mi to nedělalo.
Počítač je pravidelně kontrolován Esetem, MalwareBytes Antimalware a Spybotem, dokud nepřejdu na verzi 3.5 a vyšší, je všechno v pořádku. Takže jsem to přestala řešit a používám verze nižší jak 3.5
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.