Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neviditelný zápis na DVD

Od: erril odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, mám "problém" s vypalovačkou dvd. dával jsem na dvd nějaké soubory, hudbu, proces vypalování proběhl v pořádku,ale když jsem chtěl cd otevřít, normálně se načetlo,ale psalo to,že disk je prázdný. chtěl jsem dát kopírování na disk znovu,ale napsalo to,že na tento disk již nelze kopírovat,je již plný. netušíte,kam se ty data uložily?nebo zmizely?díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někdy se stane, že vypalovačka vypálí "nic". Zkus to znovu na jiný disk.

erril
hodnocení

zkusil jsem to i na jiný disk a výsledek je ten stejný.chci se zeptat,jestli je to možné,nechce se mi takhle ničit další disky a zkoušet,kdy to půjde...ještě mě napadlo,nemůžou být vadné disky, na něž se to vypaluje?vypalovačka je úplně nová,přehrává vše v pořádku,program má Nero,ale ten neviditelný zápis...nemám třeba zkusit jinou značku disků?

ackar*

Tak pokud vypaluješ na disky značky "Tesco" a podobné, tak bych se ani nedivil. Ale jestli vypaluješ na normální, tak to tím určitě nebude (Memorex, Verbatim,...). A ještě dotaz: je tvoje vypalovačka jak na "pluska", tak na "mínuska"? Mohlo by to být také tím.

erril
hodnocení

už roky používám jednu značku a jsem s ní nadmíru spokojený - Verbatim a vypalovačka jede na pluska i mínuska. Prostě teď mi to napsalo takříkajíc neviditelně,tak jsem se chtěl zeptat,jak to...

ackar*

Poslední rada, co mě napadá - zkusit nějaký jiný vypalovací program... Asi je to blbost, ale už mě nic jinýho nenapadá. Pak už snad jen, že je v háji smažička:(

www.stahuj.centru/...

slonbonjohn*

Zeptám se ještě jednou : MP3ky? LP?

ackar*

To je snad úplně jedno, když píše, že vypaluje i soubory, ne? Ty by měly jít vypálit bez problému. A MP3ky jakbysmet;)

slonbonjohn*

Není, protože např. v adresářích s mp3 jsou skryté soubory a různé atributy, které podle toho, jaký způsob vypálení zvolíš, dělají takovouhle neplechu. To je z mojí mnoholeté praxe a sbírky spousty plašičů na špačky.;)

ackar*

V tom případě by se tak ale nemělo dít u normálních souborů, ne?

slonbonjohn*

Proto se ptám, jestli jen mp3 nebo smíšený. Pak záleží na způsobu vypálení.

ackar*

v prvním postu píše, že soubory, hudbu

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Hudbu na DVD ... To jako MP3ky?

sondaw*
hodnocení

0x

Mohou to dělat Verbatimky čínské výroby, jednou jsem je koupila a byly komplet na vyhození. Ale pouze z čínské výroby, ostatní jsou OK, používám je běžně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]