Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám problém se zvukovkou...

Od: misqulka* odpovědí: 4 změna:

Ahoj lidičky,..mám takový problém.Přeinstalovala jsem systém windows xp a tedka mě nejede zvuk...a nevím co s tím mám dělat...nevíte někdo na jaké stránce se to dá sehnat..?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nainstalovala jsi po přeinstalování systému také ovladače chipsetu, grafiky, zvuku a síťovky? Měly by být na CD k základní desce.

misqulka*
hodnocení

Ahoj,no v tom je právě ten problém,já k tomu nemám to CD...myslím že jsem ho ani nedostala ...je to starší počítač...

pravdomluvny*

Tak mrkni do Správce zařízení, bude tam u některého zařízení otazník. Ale líp by bylo, kdybys věděla, jakou máš základní desku a podle toho vyhledat na netu ovladače k chipsetu a další jak jsem psal výše. Ovladače chipsetu je třeba nainstalovat nejdřív a pak ty ostatní.

miczk*
hodnocení

0x

napiš sem konfiguraci tvého počítače určitě se najdou nějaké drivery ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]